Praf de copt (cu crema de tartar) BIO, 100 g
- Recenzii
Nici o postare găsită
Produsul este certificat BIO.
Ingrediente: crema tartar (43%), agent de coacere: bicarbonat de sodiu (28.50%), anticoagulant: amidon porumb (28.50%).
O cantitate mica va ajunge mult timp, de exemplu pentru 5 albusuri este necesar doar un sfert de lingurita de bitartrat de potasiu. Bezelele dumneavoastra vor fi crocante , blaturile de bezea vor iesi perfecte, nu se vor mai inmuia sau lasa in timpul coacerii.
Se foloseste in retete pentru patiserie si cofetarie, pentru cresterea volumului, pentru afanare si pentru scaderea pH-ului. Se foloseste si pentru stabilizarea albusului batut spuma sau pentru zahar suflat in diferite forme. Intensifica gustul de fructe. Inhiba dezvoltarea bacteriilor.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.