Livrare și transport

Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei.


În țară:

Expedierea coletelor în țară se face la alegere dvs. prin intermediul firmelor de curierat rapid, CARGUS, DPD și SAMEDAY.

logo-cargus.png (184×174)               sameday_logo_big_the_open_way.png (122×122)


Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile de minim 300 lei.

Pentru comenzile mai mici de 300 lei taxa de transport pentru livrări în țară este de 20~22 lei în funcție de curierul ales.

Dacă ați optat pentru varianta de plată ramburs la primirea coletului, curierul trebuie să vă dea o chitanță care să ateste suma plătită.

Durata livrării:

 comenzile efectuate în cursul săptămânii sunt expediate în 24 de ore de la confirmarea telefonică.

• comenzile plasate în zilele de weekend (sâmbătă, duminică) vor fi expediate în cursul zilei de luni, după confirmarea telefonică.


În localitatea Bistrița:

Livrarea coletelor în localitatea Bistrița și cartierele învecinate se face prin curier local, după ora 19:00, în aceeași zi, pentru comenzile până la ora 17.

Livrarea se face GRATUIT pe raza localității Bistrița pentru comenzile de minim 150 lei.

Pentru comenzile mai mici de 150 lei taxa de transport pentru livrări pe raza localității Bistrița, este de 10 lei prin curier local.


GRATUIT pentru orice comandă care se ridică personal din magazin.Termenul de livrare: depinde de curierul ales de dvs., în general fiind de 2~3 zile, dar uneori acest termen pot suferi modificări din cauza anumitor condiții neprevăzute (ex. condiții meteo nefavorabile sau modul de organizare al firmelor de curierat).


IMPORTANT!

În situația în care coletul este rupt, desigilat, ud, tăiat, etc. refuzați comanda și contactați-ne cât de curând. 1001naturiste.ro nu expediază colete deteriorate.