Apa de imortele, hydrolat organic, 100 ml

06021
1450 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

cuperoza, cearcane

ProducătorMayam Cosmetics Cod bare6424414010921
Apa de imortele, hydrolat organic, 100 ml, Mayam Cosmetics (6424414010921)
Este recomandata pentru tenul cuperozic si cearcane datorita proprietatilor sale circulatorii, pentru pielea afectata de roseata, acnee sau iritatii datorita proprietatilor sale antiinflamatorii si cicatrizante. Este recunscuta si pentru actiunea de drenare a sistemului limfatic.Apa de imortele se obtine din imortela galbena (helichrysul italian) care este originara in bazinul mediteranean. Creste necultivata, pe soluri aride, insorite dar si cultivata ca planta ornamentala in gradini. Are frunzele argintii si florile de un galben ce persista chiar si dupa uscare, de aici provine numele ei de imortela (nemuritoare).
Apa de imortele este recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatorii, anti-hematom, decongestionante, de stimulare a circulatiei sanguine si limfatice.

Metoda de obtinere:

Prin distilarea partilor aeriene ale plantei.

Caracteristici:

Lichid clar, miros caracteristic, medicinal-amarui, usor intepator.

Proprietati:

  • circulator, drenant, activeaza microcirculatia si sistemul limfatic;
  • calmant si antiinflamator, reduce roseata si iritatia pielii;
  • diminueaza dilatatia vaselor sanguine superficiale, atenuand astfel roseata si cearcanele;
  • cicatrizant, contribuie la procesul de regenerare a celulelor pielii;
  • tonifiant si astringent, contribuie la revitalizarea si sporirea fermitatii pielii;
  • estompeaza hematoamele.

Recomandari:

  • este un produs ce aduce beneficii oricarui tip de ten;
  • ingrijirea si calmarea pielii afectate de roseata, cuperoza;
  • diminuarea cearcanelor si a pungilor din zona ochilor;
  • igiena si ingrijirea tenului iritabil, sensibil, alergic;
  • ingrijirea tenului acneic sau afectat de cicatrici post acneice;
  • calmarea si regenerarea pielii afectate de rani superficiale, eczeme, dermatite, proriazis;
  • calmarea pielii dupa barbierit, epilare;
  • in combaterea celulitei datorita actiunii de stimulare a circulatiei sanguine si limfatice;
  • extremitati reci, retentii de apa ale membrelor inferioare.

Mod de utilizare:

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele;
  • pulverizat sau aplicat cu o discheta de bumbac pe ten, gat si decolteu, sub forma de toner;
  • pulverizat pe piele dupa ras sau epilare;
  • incorporata in compozitii cosmetice in loc de apa sau in combinatie cu alte ape florale; in emulsii se include la faza apoasa;
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni, tonere, cleansere, geluri pentru fata;
  • ca ingredient in creme si geluri specifice pentru probleme circulatorii, celulita.
  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi