Arahide nedecojite coapte si sarate (rosii), 500 g
- Recenzii
Nici o postare găsită
Arahidele sunt bogate in substante nutritive, precum vitamina
B3, triptofan, acid folic, antioxidanti, vitamina E si cupru. Contin
fibre, care ajuta la digestia alimentelor. Ele previn aparitia
cancerului, deoarece contin fitosteroli, ce reduc riscul dezvoltarii
celulelor canceroase in organism. De asemenea, arahidele contin
antioxidanti anti-imbatranire.
Functiile creierului pot fi imbunatatite de consumul de arahide. Astfel, persoanele care consuma arahide risca mult mai putin sa se imbolnaveasca de Alzheimer. Imbunatatesc fluxul de sange din creier si grasimile monosaturate mentin o stare buna de sanatate a creierului.
Consumul arahidelor este bun si pentru sanatatea oaselor, deoarece contin o mare cantitate de calciu, care joaca un rol important in dezvoltarea oaselor.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.