AUR DERM CREMA CU PROPOLIS 5% 30ML

00893
1640 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 2 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorLaur Med Plant Cod bare5943086000050
AUR DERM CREMA CU PROPOLIS 5% 30ML, Laur Med Plant (5943086000050)

Aur Derm Crema Propolis 5% 30ml este antivirala, antitoxica si antiinflamatoare. Reface tesuturile afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi.

Indicatii:

– Un produs natural, cu proprietati antitoxice si antiinflamatorii. 

Propolisul isi gaseste tot mai multe utilizari. Este un bun stimulator al refacerii tesuturiilor afectate de rani, taieturi si mai ales arsuri, degeraturi. Este foarte util in vindecarea ranilor de la armele de foc, precum si in cicatrizarea operatiilor.

Cantitate:

30ml x Cutie

Produsa din rasini vegetale, balsam de diferite compozitii, ceara, uleiuri eterice, fier, microelemente – cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adauga polen, secretii ale glandelor salivare ale albinelor. Este folosita ca biostimulator pentru marirea rezistentei fizice, inlaturarea oboselii si a intepaturilor provocate de insecte.

Este antivirala, antitoxica si antiinflamatoare. Reface tesuturile afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi. Leziunile aparute pe piele se pot vindeca 100% prin tamponare cu tinctura de propolis, produsa de ELZIN PLANT, dupa care se maseaza locul cu Crema Aur Derm Propolis.

Crema Aur Derm Propolis poate fi utilizata cu succes in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, rani, leziuni cutanate, eczeme, arsuri provocate de agenti termici, chimici sau radiatii solare, hemoroizi externi, fisuri anale, vergeturilor datorita actiunii antimicrobiene, antibacteriene, antioxidante, regeneratoare tisulara, imunostimulenta, antiherpetica, antispastica, cicatrizanta, este regeneratoare tisulara.

Nu se recomanda: folosirea in cazul alergiei la propolis.

  • Cele mai noi
  • Populare