Ceai Antireumatic 20 doze

03207
720 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Ceai Antireumatic doze ajută în tratarea afectiunilor reumatice iar prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, ajută la detoxifierea organismului pe cale renală și sudorifică, favorizând eliminarea acidului uric și a retențiilor de apă.

ProducătorHypericum Impex Cod bare6422572004417
 • Recenzii
Ceai Antireumatic 20 doze, Hypericum Impex (6422572004417)
Caracteristici generale Ceai Antireumatic doze:

Produsul Ceai Antireumatic doze este deosebit de util în calmarea durerilor articulare și redarea mobilității. Menținerea sănătății sistemului articular este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, sistemul articular are și el foarte mult de suferit prin expunerea constantă la procese inflamatorii și acumulare de metaboliți sau toxine (de ex. acid uric) ce contribuie la pierderea de lichid sinovial, reducerea cartilagiului și chiar erodarea și fragmentarea sa parțială sau totală. Acest lucru duce la umflarea articulațiilor, pierderea mobilității și durere în zonele afectate.

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect antiinflamator, depurativ și diuretic, precum Mesteacănul, Salcia, Coada-calului sau Socul pot fi o soluție naturală și eficientă de a reduce colicile, de a ușura digestia, de a susține mecanismele de regenerare a mucoaselor tractului digestiv și de a ajuta la reechilibrarea microbiotei stomacale și intestinale.

Ingrediente Ceai Antireumatic doze:

Scoarță de Salcie-albă (Salix alba) – 30%, părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) – 10%, părți aeriene de Crețușcă (Filipendula ulmaria) – 10%, frunze de Frasin (Fraxinus excelsior) – 10%, frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa) – 10%, flori de Soc (Sambucus nigra) – 10%, teci de Fasole (Phaseolus vulgaris) – 5%, fructe de Ienupăr (Juniperus communis) – 5%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 5%, frunze de Urzică-mare (Urtica dioica) – 5%.

Detalii Ceai Antireumatic doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Antireumatic doze, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci, părțile aeriene de Coada-calului, Sunătoare sau Crețușcă, scoarța de Salcie sau frunzele de Mesteacăn și Frasin. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, Ceai Antireumatic doze ajută la detoxifierea organismului pe cale renală și sudorifică, favorizând eliminarea acidului uric și a retențiilor de apă. De asemenea, procesele inflamatorii sunt reduse, având loc și calmarea durerilor asociate de la nivel articular. În plus, datorită derivaților salicilați din scoarța de Salcie, produsul are și un ușor efect de reducere a febrei, iar tecile de Fasole ajută la reglarea eficientă a glicemiei. Nu în ultimul rând, compușii activi (de ex.: colină, flavonoide, cumarine, mucilagii, acid salicilic, lignani, fitați, fitosterină, acid clorogenic, vitaminele C și K, minerale și oligoelemente precum Si, Ca, Iod ș.a.) din Ceaiul Antireumatic, contribuie și la menținerea sănătății cardiovasculare prin efectul diuretic, hipocolesterolemiant și hipotensiv. Acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: antiinflamatoare, analgezică, sedativă, febrifugă, diaforetică, antiseptică, digestivă, depurativă și diuretică. Folosit extern, produsul are acțiune antiinflamatoare, cicatrizantă, antiseboreică și antimicotică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antireumatic doze:
 • Salcia contribuie la sănătatea mușchilor și a articulațiilor și la revigorarea organismului. Bogată în salicină, un precursor al acidului salicilic pe baza căruia se obține aspirina, scoarța de Salcie a fost folosit încă din antichitate. Plinius cel Bătrân, Hipocrate și Galen au folosit Salcia ca analgezic, antiinflamator și antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).
 • Mesteacănul susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.
 • Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale.
 • Urzica susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.
 • Crețușca este o plantă erbacee care face parte din familia Rozaceelor (ca și trandafirul, prunul, cireșul, mărul). Aceasta este bogată în flavonoide, taninuri, heliotropină, gaulterozidă, spireină, salicilați (aldehidă salicică), uleiuri esențiale și acizi organici. În fitoterapie, aceasta este folosită pentru proprietățile sale antireumatice (datorită gaulterozidei și spireinei), diuretice (datorită flavonoidelor), tonice, astringente (datorită taninurilor) și antihidropice (contra retențiilor de apă).
 • Ienupărul crește rezistența fizică a organismului față de factorii de mediu severi, ajută la buna funcționare a digestiei, participă la metabolizarea grăsimilor și a carbohidraților.
 • Frasinul contribuie la drenarea articulațiilor, ajută la reglarea tensiunii arteriale.
 • Coada-calului susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii în stare optimă datorită conținutului în siliciu, menține elasticitatea arterelor.
 • Fasolea (teci) susține buna funcționare a sistemului cardiovascular prin scăderea colesterolului și reglarea glicemiei; ajută la gestionarea greutății corporale și susține diviziunea celulară normală datorită conținutului în lignani și fitați.
 • Socul susține funcțiile excretorii ale rinichilor; favorizează transpirația (diaforetic); contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; folosit în mod tradițional ca adjuvant în curele de slăbire.
Mod de utilizare Ceai Antireumatic doze:

Intern: sub formă de infuzie din 1-2 pliculețe la 200 mL de apă clocotită, se lasă acoperit câteva minute, apoi se bea 1 cană de ceai pe zi, la prânz.

Extern: sub formă de decoct din 20 de plicuri la 2L apă. Se fierbe 15 minute apoi se adaugă la apa de baie. Se recomandă ca durata băii (generală sau parțială) să fie de 20 min.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura Antireumatică și capsulele Osteoartrit Bor!

Se poate asocia cu succes și cu: HyperFlex Articulații (capsule), Vitacan (Vitamina C naturală), Artro-flex HA (capsule), Artro Vigor (capsule), Artro Hyp Forte (pulbere instant), NaturAsp (Aspirină naturală), Oțetul antireumatic, Sarea de baie Hyper-Reum, Seva de mesteacăn (capsule sau sirop), Hyper-reum (cremă) sau Balsamul Taina plantelor.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele alergice la salicilați sau de către cei cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Administrarea internă este contraindicată copiilor sub 16 ani și femeilor gravide sau care alăptează.

Precauții:

 • Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele  care se află sub supraveghere medicală  sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;
 • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;
 • Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Te-ar putea interesa...
06985
750 Lei
Mod prezentare: ceaiuri combinate
Producători: Naturavit
Cod bare: 5941066002179
06900
500 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Naturalia Diet
Cod bare: 6422189000116
06864
450 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Cyani
Cod bare: 6422115000296
06858
660 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: AdNatura
Cod bare: 6422875050784
06826
600 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Fares
Cod bare: 5941141001585
06825
600 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Fares
Cod bare: 5941141001431
 • Populare
 • Produse din Promoții/Discounturi
 • Cele mai noi