Ceai Brusture (ARCTIUM LAPPA) 20dz

04180
630 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorHypericum Impex Cod bare6422572003731
Ceai Brusture (ARCTIUM LAPPA) 20dz, Hypericum Impex (6422572003731)

Ceai Brusture doze susține mecanismele naturale de apărare ale organismului, stimulează procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism, îmbunătățește digestia, funcția renală și cea hepato biliară, normalizează glicemia și protejează sănătatea pielii și a părului.

Ingrediente Ceai Brusture doze:

Rădăcină de Brusture (Arctium lappa).

Detalii Ceai Brusture doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Brusture doze, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora sălbatică. Rădăcinile de Brusture au fost culese manual, primăvara și toamna, spălate apoi uscate la temperaturi menajante păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceai Brusture doze este un puternic detoxifiant al organismului, acesta activând secreția și excreția de urină, stimulând glandele sudoripare și eliminarea toxinelor prin transpirație și susținând funcțiile ficatului și ale colecistului. În plus, compușii activi (de ex.: principii amare, taninuri, mucilagii, inulină, lactone sesquiterpenice, acid stearic, palmitic și cafeic, sitosterol și stigmasterol, acizi grași, fitohormoni, vitamine din complexul B și săruri minerale de potasiu) din rădăcinile acestei specii contribuie și la: scăderea glicemiei, întărirea imunității, stimularea digestiei, menținerea diviziunii celulare normale, combaterea stresului oxidativ și limitarea proceselor inflamatorii din organism. Astfel, printre virtuțile ceaiului de Brusture se numără acțiunea: depurativă, digestivă, hipoglicemiantă, hipotensoare, hipocolesterolemiantă, tonică la nivelul ficatului, colecistokinetică, sudorifică, diuretică, antireumatică, imunotonică și ușor laxativă și carminativă. Folosit extern, Ceaiul de Brusture are o acțiune: antiseptică, antifungică, hemostatică, antiseboreică, calmantă, cicatrizantă, antipruriginoasă și de stimulare a creșterii părului.

Brusturele: susține mecanismele naturale de apărare ale organismului, stimulează procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism, îmbunătățește digestia, funcția renală și cea hepatobiliară, normalizează glicemia și protejează sănătatea pielii și a părului.

Mod de utilizare Ceai Brusture doze:

Intern:

Infuzie: din 2 pliculețe la 200 ml apă clocotită. Se fierbe 2-3 minute și se lasă acoperit la infuzat timp de 10 minute. Se beau 2 căni de ceai pe zi în cure de maximum 3 luni, apoi se face pauză 1 lună și cura se poate relua. Pentru reglarea glicemiei, se recomandă prepararea infuziei din 1 pliculeț la 250 ml de apă. Se vor consuma 2-3 căni de ceai pe zi.

Macerat la rece: din 8-12 pliculețe la 1 L de apă. Se lasă la rece timp de 6-8 ore și se bea în decursul unei zile.

Macerat la cald: din 6-10 pliculețe la 1 L de apă fierbinte. Se lasă acoperit timp de 1 oră, se filtrează și se bea în decursul unei singure zile. Recomandat, în special, pentru stimularea glandelor sudoripare.


Extern: decoct din 8 pliculețe la 300 ml de apă. Se fierbe 10 minute iar după ce se răcește, se folosește pentru menținerea sănătății cavității bucale, a pielii, scalpului, părului și a zonelor anale și genitale. Decoctul poate fi utilizat pentru clătiri ale gurii/gargară de 3-4 ori pe zi, comprese, cataplasme, spălături locale ș.a.m.d. Pentru îngrijirea părului, se adaugă la spălare în apa de clătire sau se masează scalpul pentru stimularea circulației locale, combaterea mătreții și calmarea senzației de mâncărime.

Pentru o acțiune mai puternică, în special în problemele de natură micotică (de ex. furuncule, mătreață), se recomandă asocierea cu Tinctura de Brusture (intern) și cea Contra căderii părului (extern)!

Se poate asocia cu succes și cu: Capsulele de BrustureBitterul Taina Plantelor (hidroglicerinic sau hidroetanolic), Antialcool (capsule, tinctură), Hipocolesterolemiant (capsule), Protector Ficat (capsule), Enzimax (capsule), Hyper-reum (capsule), Osteoartrit (capsule), Ceaiul și Tinctura Antireumatică, Ceaiul și Tinctura Antidiabetică, Seva de mesteacăn (capsule sau sirop), Oțetul antireumatic sau cel hepatobiliar. Pentru îngrijirea externă, vă recomandăm asocierea cu produsele: Hyper ȘamponCrema împotriva căderii păruluiSprayul cu Propolis și Acid alfa lipoic, Uleiul esențial de Tea tree și Sarea de baie Hyper Reum.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele alergice la plante din Fam. Asteraceae/Compositae sau de către cele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

  • Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru insuficiență hepatică sau renală severă, probleme de coagulare a sângelui, glicemie sau tensiune arterială scăzute) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;
  • Persoanele care urmează tratamente cu medicamente care influențează coagularea sângelui (de ex., aspirină, ibuprofen, clopidogrel, diclofenac, warfarină, heparină ș.a.) sau care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale trebuie să consulte specialistul înainte de utilizarea produsului;
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;
  • Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

  • Cele mai noi
  • Populare