CEAI COLESTEROL 20 DZ
- Recenzii
Nici o postare găsită
Ceaiul verde, păpădia, rozmarinul şi uleiul esenţial de lămâie stimulează metabolismul lipidic şi al colesterolului.
Ingrediente: frunze de ceai verde (Theae folium) 25%, ventrilică (Veronicae herba), păpădie (Taraxaci herba) 20%, cicoare (Cichorii herba), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), frunze de anghinare (Cynarae folium) 10%, ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum).
BENEFICII
- Menține valorile normale ale colesterolului. Acest efect se datorează efectelor combinate ale plantelor din compoziția ceaiului. Conținutul de ceai verde reduce considerabil nivelul colesterolului "rău" (LDL), alături de ventrilică și rozmarin.
- Are efect antioxidant.
- Reduce riscul depunerii lipidelor în interiorul vaselor de sânge.
- Susține metabolizarea colesterolului în acizi biliari la nivelul ficatului. Beneficiu dat de conținutul de păpădie, anghinare și cicoare.
Mod de administrare:
Se beau 3 – 4 căni cu ceai pe zi, între mese. Durata unei cure este de 2 – 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Preparare: Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit.
Atenţionări: Acest ceai nu este indicat copiilor sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.
Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.
Asocieri recomandate: Pentru normalizarea valorilor colesterolului vă recomandăm și o cură de 3 luni cu capsule Colesterol 1-M105, urmată de 3 luni cu capsule Colesterol 2-M105A.