CEAI EMOCALM 50GR

03496
770 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorDacia Plant Cod bare6421930322668
CEAI EMOCALM 50GR, Dacia Plant (6421930322668)

Proprietati:
Este o combinație de plante atent selecționate cu acțiune calmantă pentru stări de tensiune nervoasă și neliniște sau stres. Produsul contribuie la o stare de spirit pozitivă și oferă o stare de relaxare optimă.

Ceaiurile din această gamă sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul şi proprietăţile plantelor se păstrează nealterate, datorită folosirii unui procedeu de tăiere a plantelor, nu de măcinare. Sunt conforme cu standardele de calitate europene și nu conţin coloranţi, conservanţi, arome sau îndulcitori artificiali.

Ceaiurile terapeutice sunt amestecuri atent dozate din plante de leac de cea mai bună calitate, destinate menținerii sănătății organismului. Eficiența lor ridicată se datorează acțiunii sinergice a plantelor din compoziție şi, în plus, plantele nu sunt tratate termic sau chimic.

Actiuni:
- calmant, ușor sedativ, antidepresiv, slab anxiolitic, stabilizant psihoemoţional, antispastic.

Indicatii:
- neliniște, iritabilitate, stres, stări ușoare de depresie sau anxietate, distonii neuro-vegetative, afecţiuni cardiovasculare pe fond nervos (hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, aritmii cardiace), gastrite sau ulcer gastric ce apar pe fond de stres, spasme digestive, biliare sau urinare.

Ingrediente:
- lavandă (Lavandula angustifolia) - flori (25%), roiniță (Melissa officinalis) – părți aeriene (25%), sunătoare (Hypericum perforatum) - părți aeriene (25%),  tei (Tilia cordata) – flori (20%); valeriană (Valeriana officinalis)-rădăcini (5%).

Contraindicatii:
Sarcină, alăptare, intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.

  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi