CEAI FENICUL 50G
- Recenzii
Nici o postare găsită
Ceaiul de fenicul este recomandat pentru reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti), mentine in limite normale flora bacteriana din intestin, imbunatateste digestia si creste secretia de lapte la lauze.
Contribuie la
- - reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti);
- - mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin;
- - imbunatatirea digestiei;
- - mentinerea sanatatii tractului gastrointestinal;
- - normalizarea secretiei de lapte la lauze;
- - decongestionarea cailor respiratorii.
Ingrediente
fenicul (Feniculum vulgare) - fructe.
Mod de administrare
- pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa;
- maceratul la rece - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese;
- infuzia - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Contraindicatii
Sarcina, intoleranta la fenicul.