CEAI GHIMBIR 50G
- Recenzii
Nici o postare găsită
Ceaiul de Ghimbir este recomandat pentru functionarea normala a digestiei, reducerea gretei data de raul de miscare, cresterea poftei de mancare si sustinerea bunei functionari a circulatiei periferice.
Contribuie la
- - mentinerea greutatii corporale in limite normale;
- - combaterea starilor de greata;
- - reducerea disconfortului asociat raului de miscare;
- - imbunatatirea digestiei;
- - mentinerea concentratiilor colesterolului si trigliceridelor din sange in limite normale;
- - asigurarea bunei functionari a circulatiei periferice.
Actiuni:
- - antioxidanta, antifungica;
- - creste capacitatea digestiva;
- - favorizeaza digestia gastrica;
- - antiinflamatoare;
- - antibacteriana.
Ingrediente
ghimbir (Zingiber officinale)- radacini.
Mod de administrare
Pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate un varf de lingurita de 3-4 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece - se prepara din 1-2 lingurite cu pulbere adaugate la 250 ml de apa (o cana), se mentine timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepara din 1-2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi.
Contraindicatii
Intoleranta la ghimbir.