CEAI GLICO PLANT 150 GR
- Recenzii
Nici o postare găsită
Proprietati:
Are acțiune hipoglicemiantă, carminativă, diuretică, de stimulare a funcțiilor hepatice și renale.
Compoziție:
Frunze de Afin (Vaccinium mirtillus), Salvie (Salvia officinalis), Dud alb (Morus alba), Păpădie (Taraxacum officinale), Teci de Fasole (Phaseolus vulgaris), Trei-frați-pătați (Viola tricolor), Urzică (Urtica dioica), Frunze de Nuc (Juglans regia), Rădăcini de Brusture (Articum lappa), Anghinare (Cynara scolymus), Fructe de Ienupăr (Juniperus communis), Rădăcini de Obligeană (Acorus calamus).
Mod de preparare:
Se face o infuzie dintr-o lingură de amestec de plante și 250 ml de apă; când apa dă în clocot, se pun plantele și se oprește din fiert. Se lăsă acoperit 15-20 minute, apoi se strecoară.
Mod de administrare:
Se consumă în funcție de nivelul glicemic câte 250 ml ceai (x2, x3, x4, x5).
Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai, puneți o lingură tinctură de afin.
Contraindicații:
Nu sunt contraindicații.
Atenționări speciale:
Administrarea concomitentă cu antidiabetice orale se poate face numai cu avizul medicului, în urma monitorizării stricte a glicemiei.