Ceai Hyper-Tum vrac 30g

03140
480 Lei
Stoc epuizat
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Ceai cu rol complementar în tratamentul cu citostatice și în radioterapie.

ProducătorHypericum Impex Cod bare6422572002925
 • Recenzii
Ceai Hyper-Tum vrac 30g, Hypericum Impex (6422572002925)
Caracteristici generale – Ceai Hyper-Tum:

Ceaiul Hyper-Tum este un produs atent formulat pentru susținerea organismului în timpul administrării tratamentelor cu citostatice și a radioterapiei. Din nefericire, aceste tratamente pot avea efecte secundare precum senzația de epuizare, anemia, slăbirea imunității, greață și vărsături, căderea părului, înroșirea pielii, probleme de respirație, uro-renale sau modificări ale tranzitului intestinal. Desigur, aceste efecte variază în funcție de persoană și tipul tratamentului. Totuși, în acest caz, sub atenta supraveghere a unui specialist, poate fi util să susținem organismul în încercarea sa de recuperare. Ceaiul Hyper-Tum este un produs 100% natural, conceput exact în acest scop, el având o formulă complexă bazată pe o multitudine de plante medicinale. De aceea, regăsim în componența sa plante cu acțiune puternic detoxifiantă (Orz, Trei-frați-pătați, Urzică), diuretică (Porumb, Urzică) și imunomodulatoare (Mentă, Iarbă-Mare). În plus, plantele conținute acționează benefic și asupra sistemelor cardiovascular, digestiv, uro-renal și hepato-biliar.

Detalii:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 22 de plante medicinale, Ceaiul Hyper-Tum contribuie la menținerea sănătății sistemelor imunitar, digestiv, uro-renal, cardiovascular și hepato-biliar. Acesta susține organismul atât în timpul tratamentelor citostatice și radioterapice cât și în perioade de refacere de după acestea prin stimularea fagocitozei, mai exact, prin mărirea activității macrofagelor și a granulocitelor. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, depurativă, imunomodulatoare, citotoxică, antiinflamatoare, spasmolitică, diuretică, hepatoprotectoare și hepatoregeneratoare, cardioprotectoare, adaptogenă, tonică la nivelul sistemului nervos și relaxantă la nivelul tractului respirator.

Prezentarea compușilor activi:
 • Busuiocul-de-câmp poate proteja celulele și țesuturile împotriva stresului oxidativ, crește rezistența organismului față de factorii de mediu, contribuie la reglarea glicemiei, menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor, ameliorarea simptomelor asociate menopauzei și sindromului premenstrual.
 • Coada-șoricelului contribuie la confortul digestiv, poate reduce colesterolul seric și poate ajuta la pierderea în greutate.
 • Năpraznicul contribuie la menținerea unei vieți sexuale sănătoase.
 • Menta susține funcționarea normală a sistemelor gastrointestinal și imunitar și are un efect spasmolitic și carminativ.
 • Nucul contribuie la menținerea sănătății țesutului epitelial (pielii) prin acțiunea sa antioxidantă.
 • Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.
 • Talpa-gâștei susține buna funcționare a aparatului cardiovascular și a sistemului nervos, ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, favorizează expectorarea și ajută la relaxarea tractului respirator.
 • Orzul contribuie la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ, are o acțiune favorabilă asupra sistemului digestiv, susține funcția hepato-biliară, este benefic pentru piele și susține starea de bine prin vitaminizarea și mineralizarea organismului.
 • Trei-frați-pătați favorizează eliminarea toxinelor și a acidului uric, are o acțiune calmantă asupra gâtului, ușurează respirația, susține confortul digestiv, susține motilitatea intestinală.
 • Iarba-mare contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și a digestiei, are un efect calmant la nivelul gâtului ușurând respirația, susține funcția sistemului urinar.
 • Busuiocul are un efect relaxant, ajută la calmarea tractului respirator, susține circulația sanguină și poate contribui la optimizarea activității mentale și cognitive.
 • Turița-mare susține funcția hepato-biliară prin conținutul de fitosterină, stimulează secreția și evacuarea bilei și are proprietăți antiinflamatoare și regeneratoare asupra ficatului.
 • Plopul-negru are un efect calmant și emolient la nivelul gâtului, contribuie la o stare fizică de bine, menține tonicitatea vaselor de sânge și a arterelor coronariene și ajută la menținerea sănătății cardiovasculare.
 • Urzica-mare susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.
 • Urzica-albă contribuie la normalizarea apetitului, susține digestia și producția de sucuri digestive, contribuie la tranzitul gastro-intestinal și la funcționarea normală a tractului intestinal, are acțiune carminativă, ajută la menținerea confortului în perioada ciclului menstrual.
 • Feniculul susține apetitul, digestia și excreția, menține sănătatea tractului digestiv și a sistemului imunitar, are proprietăți carminative, spasmolitice, galactogene și antioxidante, ajută la menținerea sănătății sânilor în perioada alăptării, ajută la menținerea confortului în perioada ciclului menstrual și a menopauzei, este calmant și emolient la nivelul gurii, gâtului, a faringelor și a corzilor vocale.
 • Sânziana susține buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare, conține flavonoide cu un efect diaforetic, susține balanța electrolitică a organismului.
 • Busuiocul-cerbilor menține sănătatea uterului și normalizează pofta de mâncare.
 • Rostopasca menține sănătatea ficatului, susține funcția hepatică, digestia și detoxifierea organismului.
Te-ar putea interesa...
06985
750 Lei
Mod prezentare: ceaiuri combinate
Producători: Naturavit
Cod bare: 5941066002179
06858
660 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: AdNatura
Cod bare: 6422875050784
06826
600 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Fares
Cod bare: 5941141001585
06825
600 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Fares
Cod bare: 5941141001431
06824
600 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Fares
Cod bare: 5941141005507
01730
800 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Stef Mar
Cod bare: 6422579001228
 • Populare
 • Produse din Promoții/Discounturi
 • Cele mai noi