CEAI MATASE PORUMB 50G

03950
400 Lei
Stoc epuizat
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorDorel Plant Cod bare6425925000869
CEAI MATASE PORUMB 50G, Dorel Plant (6425925000869)

CONTRIBUIE LA:

Ajută la regenerarea sistemului urinar, elimină pietrele de la rinichi, fiind un bun diuretic. Îmbunătățește funcțiile bilei și ale ficatului prin eliminarea toxinelor din organism. Reduce tensiunea arterială și ajută refacerea vaselor de sânge. Este adjuvant în tratarea cancerului, prin conținutul bogat în flavonoide, polifenoli, fitochimicale și antioxianți. Rezolvă afecțiuni specifice, femeilor: dismenoree, anexită, menstruații neregulate, menopauză. Este bun pentru afecțiuni ele pielii: celulită, eczeme, degerături, furuncule, psoriazis. Ajută la eliminarea kilogramelor în plus, fiind bogat în mucilagiu, o substanță care absoarbe apa din țesuturi.

MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:

Se pun două linguri de mătase mărunțită în 300 ml apă clocotită și se lasă la infuzat 10-15 minute, apoi se strecoară. Ca să aibă efect, o cură se ține 10 zile, timp în care se beau 2-3 căni de ceai pe zi. Se face apoi o pauză de 5 zile și cura se poate relua.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII:

E bine să consultați medicul înainte de a face această cură. Poate da alergii (de la tanin) și e contraindicată dacă urmați un tratament cu furosemide.

  • Cele mai noi
  • Populare