CEAI PAPADIE 50 GR
- Recenzii
Nici o postare găsită
BENEFICII
- susţine detoxifierea organismului;
- contribuie la funcţionarea normală a stomacului şi a ficatului;
- susţine digestia şi apetitul;
- ajută la menţinerea unui flux urinar normal;
- susţine protecţia împotriva acţiunii radicalilor liberi cauzaţi de stres, alcool, expunerea la radiaţii UV sau condiţii de mediu poluat.
Arii de acțiune: Colesterol | Detoxifiere | Digestie optimă | Ficat | Vezică biliară
Susţine detoxifierea organismului.
Păpădia „acţionează blând asupra ficatului ca şi colagog […]. Stimulează curgerea bilei în duoden […]. Susţine elaborarea şi eliminarea adecvată a ureei, şi excreţia acidului uric. […] Este valoroasă în […] reumatism, afecţiuni ale sângelui şi ca laxativ.”
Ellingwood, The American Materia Medica, Therapeutics and Pharmacognosy, 1919
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 50 g
Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient
INGREDIENTE:
Partea aeriană a plantei Taraxacum officinale L., fam. Asteraceae, conţine principii amare sescviterpenice, derivaţi triterpenici pentaciclici, steroli, derivaţi polifenol-carboxilici, flavonoide, vitamine (A, C, D), săruri minerale.
ADMINISTRARE:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.
Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Atenţionări: Nu este indicat în obstrucţii ale căilor biliare, hiperaciditate gastrică şi în caz de hipersensibilitate la această plantă.