CEAI ROSTOPASCA 50 GR
- Recenzii
Nici o postare găsită
BENEFICII
- susţine sănătatea ficatului;
- contribuie la menţinerea funcţiei hepatice normale;
- susţine digestia;
- sprijină purificarea organismului;
- prezintă proprietăți antioxidante.
Arii de acțiune: Ficat | Vezică biliară
Contribuie la menţinerea funcţiei hepatice normale.
În lucrarea King’s American Dispensatory din 1905, John Uri Lloyd scrie că rostopasca este recomandată în „dureri de cap de origine biliară, […], dispepsie biliară cu dureri de cap, şi alte probleme gastrice şi intestinale cauzate de funcţionarea defectuoasă a ficatului […]”.
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 50 g
Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient
INGREDIENTE:
Partea superioară a plantei Chelidonium majus L., fam. Papaveraceae, conţine alcaloizi (chelidonina şi derivaţi, cheleritrină, sanguinarină), acid chelidonic, saponozide, flavone, carotenoide.
ADMINISTRARE:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
Durata curei: maxim 4 săptămâni.
Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Atenţionări: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.
Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.