CEAI ROSU PU ERH GINKGO 25DZ
- Recenzii
Nici o postare găsită
Arbore din familia coniferelor aparut dinaintea dinozaurilor, Ginko Biloba este unul dintre cei mei vechi copaci ai caror frunze au fost folosite pentru ceai. In China sunt descrise retete de preparare a ceaiului de ginko in cartea QI Min Yao Su, veche de mai bine de 1000 de ani. Ingredientele active din frunzele de Ginko biloba sunt (ginko) flavonoide si (ginko) terpenoide, cu rol demonstrat in activarea circulatiei cerebrale si in activarea metabolismului celulei nervoase. Celmar va prezinta o combinatie unica, in care frunzele de pu-erh (ceai rosu, varietate de ceai cu frunza lata care se prelucreaza prin fermentare si maturare de lunga durata) si calicul de Hibiscus sabdariffa pentru a forma o combinatie cu gust exotic si un efect revigorant deosebit.
Continut: Frunze de Ginko biloba, frunze de ceai pu-erh, calicul de Hibiscus sabdariffa, arome naturale si natural identice.
Mod de utilizare: Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai. O cana de ceai preparata ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.
Prezentare: Cutie cu 25 pliculete de cate 1.7 g