CEAI SALVIE 20DZ

03357
350 Lei
Stoc epuizat
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorDorel Plant Cod bare6425925001965
CEAI SALVIE 20DZ, Dorel Plant (6425925001965)

CONTRIBUIE LA:

Intern: funcţionarea normală a sistemului digestiv, stimularea producerii şi eliminării de bilă, reducerea spasmelor gastro-intestinale şi a balonării, funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin, reducerea stărilor neplăcute care apar la menopauză, funcţionarea în condiţii optime a memoriei, reducerea surmenajului psihic şi intelectual, funcţionarea normală a aparatului respirator, reducerea transpiraţiei abundente.

Extern: eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavităţii bucale, menţinerea sănătăţii pielii, reducerea riscului de sângerare, reducerea transpiraţiei abundente.

MOD DE PREPARARE ȘI ADMINISTRARE:

Intern: Peste 1-2 plicuri se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat. A se consuma 3 cești pe zi.

Extern: pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul cavității bucale se fac spălături locale cu maceratul sau cu infuzia de plantă. Pentru menținerea sănătății pielii și reducerea transpirației abundente se fac spălături locale cu maceratul sau cu infuzia de plantă.

PRECAUŢII ŞI CONTRAINDICAŢII:

Intoxicaţia cu salvie determină apariţia următoarelor simptome: agitaţie, vărsături, vertij, tahicardie, tremor, convulsii, tulburări renale. Contraindicat în caz de hipertensiune arterială, epilepsie, sarcină, alăptare, copii mici, alergie la salvie.

  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi