DETRAVENOS AKUT 30CPS

05992
5360 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 5 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

sustine fluxul sanguin și funcționarea optimă a venelor, capilarelor și vaselor limfatice, tonifică venele, antiinflamator, reduce durerea și sângerarea, antitrombotic

ProducătorHerbagetica Cod bare6425262013515
DETRAVENOS AKUT 30CPS, Herbagetica (6425262013515)

DetraVenos Akut are o formula concentrată cu 500mg Diosmină și Hesperidină micronizate 90:10 și 50 mg semințe de Castan-Sălbatic. DetraVenos Akut se recomandă în tratamentul pentru varice, hemoroizi și insuficiență venoasă.

DetraVenos Akut în tratamentul varicelor, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan Sălbatic, susține fluxul sanguin și funcționarea optimă a venelor prin refacerea elasticității pereților venelor, stimulează producția de elastină și colagen pentru a întări țesutul conjunctiv și pereții venelor, crește numărul total de capilare limfatice, crescând fluxul de drenare al fluidelor și îndreaptă venele răsucite din picioare.

Beneficii:

 • Susține funcționarea normală a venelor, capilarelor și a vaselor limfatice
 • Ajută la restabilirea și menținerea tonusului pereților vasculari
 • Redă funcționalitatea și elasticitatea venelor și readuce la valori normale rezistența și permeabilitatea capilarelor
 • Reduce apariția varicelor
 • Combate senzația de picioare obosite, umflate și grele 
 • Calmează durerea la nivelul gambelor
 • Reduce dezvoltarea hemoroizilor
 • Reduce senzația de mâncărime, sângerare, durere și inflamație la nivel ano-rectal
 • Reface țesutul din zona ano-rectală
 • Stimulează microcirculația venoasă

DetraVenos Akut în tratamentul varicelor, reduce senzația de picioare grele și umflate, oferind o senzație de ușurare. Prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan Sălbatic, eliberează venele și arterele obstrucționate, reduce cheagurile de sânge formate la nivelul anterior, netezește pereții venelor pentru a permite circulația normală de sânge și previne infecțiile cutanate care se pot declanșa din cauza varicelor.

DetraVenos Akut în tratamentul varicelor, prin compoziția de Disomină, Hesperidină și Extractul de Castan Sălbatic, scade inflamația și tonifică venele, prin reducerea efectelor inflamației cronice asupra sistemului circulator periferic. În plus, reduce acumularea de fluide în exces, reduce cicatricile cauzate de varice și asigură creșterea microcirculației venoase.

Adjuvant în:

  • Varice
  • Hemoroizi
  • Sângerări și fisuri anale
  • Boală venoasă cronică
  • Circulație periferică deficitară
  • Afecțiuni cardio vasculare

DetraVenos Akut în tratamentul hemoroizilorare rol antiinflamator prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extractul de Castan-Sălbatic, inhibă răspunsul inflamator al organismului și reduce volumul maselor hemoroidale din zona ano-rectală.

DetraVenos Akut în tratamentul hemoroizilor, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, reduce durerea prin scăderea producției de citokine pro-inflamatorii. În plus reduce volumul maselor hemoroidale și durerea cauzată de presiunea acestora.

DetraVenos Akut în tratamentul hemoroizilor, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, reduce sângerarea menținând integritatea pereților interiori ai capilalelor și netezește pereții venelor pentru a permite circulația normală de sânge.

DetraVenos Akut în tratamentul insuficienței venoase, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, tonifică venele prin netezirea perețiilor acestora, pentru a permite circulația normală de sânge în întregul organism. În plus, reface elasticitatea pereților venelor.

DetraVenos Akut în tratamentul insuficienței venoase, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, are rol antitrombotic, reducând abilitatea trombocitelor de a forma cheaguri de sânge și previne oxidarea lipoproteinelor, factori care pot provoca formarea de plăci de arterom.

 Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA, Notificare Notificare nr.14959/02.07.2021

Te-ar putea interesa...
06219
6300 Lei 4900 Lei
Reducere: 14,00 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Bionovativ
Cod bare: 6426316648516
Mod prezentare: capsule
Producători: Damar General Trading
Cod bare: 5941828011968
Mod prezentare: capsule
Producători: Damar General Trading
Cod bare: 5941828011951
05993
3700 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Herbagetica
Cod bare: 6425262013553
Mod prezentare: cremă/gel/unguent
Producători: Krauterhof
Cod bare: 4075700044520
Mod prezentare: cremă/gel/unguent
Producători: Life Care
Cod bare: 4075700145876
 • Populare
 • Produse din Promoții/Discounturi
 • Cele mai noi