Doppelherz Aktiv Minerale pentru femei + Colagen, 30 comprimate

06041
2540 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 3 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorQueisser Pharma Cod bare4009932761597
Doppelherz Aktiv Minerale pentru femei + Colagen, 30 comprimate, Queisser Pharma (4009932761597)

Combinaţie specială de substanţe nutritive pentru nevoile nutriţionale ale femeilor. Cu Calciu, Vitamina C, Vitamina D, Magneziu, Zinc, Fier, Acid Folic. Formulă îmbunătățită cu colagen. Sistemul de acțiune în două faze asigură eliberarea treptată a substanţelor conţinute, în două etape separate. Complexul de vitamine şi minerale dedicat femeilor se recomandă în orice moment, din copilărie și până la vârsta reproductivă, înainte şi după sarcină, chiar şi în timpul alăptării, dar şi la vârstă înaintată (menopauză).

Mod de utilizare: Se administrează 1 comprimat/ zi, în timpul mesei. La nevoie, comprimatele pot fi înjumătăţite.

Ingrediente: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloza microcristalina si polivinilpirolidona (agenti de incarcare), hidrolizat de colagen, hidroxipropilmetilceluloza si hidroxipropilceluloza (agenti de glazurare), acid L-ascorbic (Vitamina C), acizi grasi, saruri de magneziu ale acizilor grasi si talc (agenti antiagloomeranti), amidon modificat, fumarat feros, sulfat de zinc, dioxid de titan si oxizi si hidroxizi de fier (coloranti), calecalciferol (Vitamina D3), ulei de cocos, acid pteroilmonoglutamic (acid folic).

Precautii: Dacă se folosesc formule cu Vitamina C pentru îngrijirea pielii, ar trebui să alternați cu acest produs. Ideal este că produsele cu Vitamina C să fie folosite seara iar  formula cu Niacinamida 10% + Zinc 1% dimineață. Altfel Niacinamida poate afecta integritatea formei pure a Vitaminei C.

  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi