Ganoderma Lucidum, 10 fiole x 10 ml

05752
1570 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 2 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorYong Kang Cod bare6423170001532
Ganoderma Lucidum, 10 fiole x 10 ml, Yong Kang (6423170001532)

Ganoderma lucidum supranumită ,,ciuperca nemuririi” sau ,,regina plantelor” se găseşte rar în flora spontană din regiunile tropicale, dar este cultivată în ferme specializate (cu păduri de foioase, cu arbori pe tulpina cărora cresc aceste ciuperci). Ciupercă se numeşte Lingzi în China şi Reishi în Japonia. Proprietăţile sale sunt binecunoscute din timpuri străvechi.
Ganoderma lucidum contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ.

Recomandări:
- imunitate, antioxidant, sistemul energetic, ficat.

Ingrediente active:
- extract Ganoderma Lucidum – 2000 mg.

Ingrediente/fiolă(10ml):
Ganoderma lucidum extract – 2000mg, sirop de porumb cu conţinut ridicat de fructoză – q.s.

Mod de administrare:
Odată sau de două ori pe zi, câte una sau două fiole. Se agită bine înainte de a se folosi, deoarece acest produs poate sedimenta, fără schimbarea calităţii şi a efectelor. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie şi se bea conţinutul. Se poate lua cu apă plată sau minerală, lapte, suc de fructe, sau băuturi nealcoolice.

Atenţionări:
A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor cu vârsta sub 12 ani. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza etichetei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole). A se administra cu prudenţă persoanelor care folosesc concomitent medicaţie antidiabetică, antiagregant-plachetară, persoanelor care sunt planificate pentru intervenţii chirurgicale iminente, care au suferit o operaţie de transplant şi/sau folosesc agenţi imunosupresori.

  • Cele mai noi
  • Populare