HENNA SONIA PREMIUM VOPSEA PAR ROSU INTENS 60G

05790
1800 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 2 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorKian Cosmetics Cod bare6424857000138
HENNA SONIA PREMIUM VOPSEA PAR ROSU INTENS 60G, Kian Cosmetics (6424857000138)

Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului, tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani

Utilizare / administrare Se amesteca pulberea de Henna cu putina apa fierbinte pana cand rezulta pasta omogena. Parul trebuie sa fie uscat. Se aplica cand este calduta in mod uniform de la radacina pana la varful firelor de par, avand grija sa nu se coloreze zonele nedorite. Dupa ce parul a fost acoperit uniform masati 2-3 minute. 

TIMP DE ACTIONARE: 30-40 MINUTE! Apoi se clateste parul cu apa calduta pana cand apa ramane limpede. Se poate aplica sampon si balsam. 

ATENTIE: Este obligatoriu sa efectuati un test de sensibilitate a pielii inaintea oricarei vopsiri.

A se pastra la loc uscat la temperatura de 2-25 grade Celsius.

Indicatii Este o HENNA de calitate superioara care se aplica uniform si usor pe toata lungimea parului cu o putere mare de acoperire. 

Vopseste firele albe

Intensitatea culorii poate fi influentata de nuanta initiala a parului. Nuantele cele mai frumoase se obtin pe parul netratat chimic. 

Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului, tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani. 

Tara de origine: India

  • Cele mai noi
  • Populare