Indulcitor Hyper Stevia Rebaudiana 50ml

04992
1600 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 2 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
Categorii

Hyper Stevia Rebaudiana, indulcitor natural non-caloric.

ProducătorHypericum Impex Cod bare6422572000037
  • Recenzii
Indulcitor Hyper Stevia Rebaudiana 50ml, Hypericum Impex (6422572000037)
CARACTERISTICI GENERALE ÎNDULCITOR HYPER STEVIA REBAUDIANA:

Îndulcitorul Hyper Stevia rebaudiana este o alternativă naturală pentru zahăr (zaharoză) și edulcoranții de sinteză (aspartam, ciclamați, zaharină, acesulfam K, sucraloză ș.a.). Acesta este potrivit pentru persoanele care doresc să urmeze diete cu restricții calorice sau de carbohidrați. De asemenea, extractul natural de Stevia este indicat și celor care suferă de fenilcetonurie și care nu au voie să consume alimente ce conțin fenilalanină (regăsită în îndulcitorii din categoria aspartamului). Nu în ultimul rând, folosirea îndulcitorului natural pe bază de Stevia este recomandată și în cazul în care se dorește scăderea în greutate deoarece nu conține calorii și poate conferi o senzație de sațietate. Datorită formulei concentrate și a ingredientelor de calitate, produsul de față are o putere mare de îndulcire. Totodată, acesta este ușor de administrat datorită dopului cu picurător ce permite o dozare precisă.

Ingrediente Hyper Stevia rebaudiana (mL):

Apă demineralizată , glicerină vegetală farmaceutică , extract hidroetanolic din frunze de Stevia rebaudiana (min. 90% steviozide) .

Detalii Îndulcitor Hyper Stevia rebaudiana:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Îndulcitorului Hyper Stevia rebaudiana, au fost folosite frunze de Stevia rebaudiana. Acestea provin din plante nemodificate genetic, neiradiate și necontaminate cu metale grele sau cu alt fel de poluanți. Pentru obținerea extractului standardizat (90% steviozide), a fost folosită extracția de tip hidroetanolică. Datorită acestui proces, garantăm puterea mare de îndulcire a produsului de față și gustul plăcut, fără arome străine. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune: edulcorantă, hipoglicemiantă și protectoare a mineralizării danturii.

Prezentarea compușilor activi din Îndulcitor Hyper Stevia rebaudiana:

Stevia (Stevia rebaudiana) este o plantă erbacee perenă din familia Asteraceae (din care mai fac parte și floarea-soarelui, cicoarea, gălbenelele, echinaceea sau crizantemele) originară din America de Sud. Stevia (Ka’a He’e în limba guarani) este cunoscută sub multe nume: Ștevia dulce, Frunze dulci, Frunze de miere sau Iarbă dulce datorită gustului foarte dulce, plăcut, al frunzelor sale. Aceasta are o tradiție de consum de peste 1.500 de ani în țări precum Brazilia și Paraguay. Spre exemplu, printre altele, populația Guarani folosește această plantă pentru îndulcirea ceaiurilor și a mâncărurilor. În anul 2010, această specie a fost proclamată o comoară națională a Paraguayului. În prezent, cel mai mare consumator de produse din Stevia este Japonia, aceasta aprobând consumul plantei încă din anii ’70 și efectuând numeroase studii de siguranță în consum pentru această specie.

  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol, în loc de zahăr, determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele/băuturile care conțin zahăr.
  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol în loc de zahăr, contribuie la menținerea mineralizării dinților.
Formă de prezentare:

O cutie conține o sticluță de 50 ml cu picurător

Te-ar putea interesa...
06853
950 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Bioeel
Cod bare: 5944724000487
06579
1500 Lei
Mod prezentare: lichide
Producători: Pronat
Cod bare: 6426309005432
Mod prezentare: siropuri, sucuri
Producători: Cofradex
Cod bare: 5708776000860
05599
3000 Lei
Mod prezentare: granule
Producători: Solaris Plant
Cod bare: 5941828021783
Mod prezentare: granule
Producători: Solaris Plant
Cod bare: 5941828021806
00877
2250 Lei
Mod prezentare: granule
Producători: Herbal Sana
Cod bare: 5999561566153
  • Populare
  • Produse din Promoții/Discounturi
  • Cele mai noi