L-Carnitina Lichida 25ml (100% ™Carnipure) - Peach 1800mg
- Recenzii
Nici o postare găsită
Caracteristici şi beneficii
L-Carnitina Lichida este unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de catre sportivi, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni. Este sintetizata la nivelul ficatului si rinichilor din aminoacizii esentiali lizina si metionina. 90% este depozitata in muschii scheletici (striati) si muschiul inimii (cardiac). Cele mai mari concentratii de carnitina se gasesc in carnea rosie. -Ajută la arderea grăsimilor -Susţine eliberarea energiei şi îmbunătăţeşte rezistenţa muşchilor la efort -Produsul acţionează şi ca un energizant.
– Elimina din mitocondrii acizii grasi cu lant scurt si mediu, care se acumuleaza ca urmare a metabolismului normal (dar si in cazul unor afectiuni) si care ar impiedica buna functionare a mecanismelor energetice. -Se recomandă şi persoanelor cu probleme musculare şi neuro-musculare, sau cu probleme circulatorii. – L-Carnitina Lichida se absoarbe repede in organism – Fără gluten – Fără aspartam – Fără lactoză
Administrare
Un flacon (25ml) zilnic, de preferat inainte cu 30 minute de efort.
Agitati bine inainte de utilizare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata și un stil de viață sănătos. A nu se lasa la îndemâna copiilor.
A nu se administra copiilor si femeilor insarcinate.
Produsul nu contine substante cu potential alergenic. A nu se lăsa lumina directă a soarelui. Se păstrează la temperatura camerei.
Continut
Ingrediente active: Per 100ml Per flacon 25ml
L-Carnitine 7200 mg 1800 mg
Informatii Nutritionale Per 100ml Per portie 25 ml
Energie (kJ) 39 kJ 10 kJ
Energie (kcal) 9 kcal 2 kcal
Carnea rosie si lactatele sunt cea mai buna sursa naturala de L-Carnitina, un procent mare fiind continut de carnea de miel, insa gasim L-Carnitina si in pui, peste, grau, unt de arahide, avocado, sparanghel, seminte de susan, dovleac, broccoli, usturoi, secara, roscove etc.