Maca pulbere ecologica 125g

00157
2000 Lei
Stoc epuizat
Puncte fidelitate: 2 puncte
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorSpringmarkt Cod bare6424842006282
Maca pulbere ecologica 125g, Springmarkt (6424842006282)

Maca (Lepidium Meyenii) este o radacina, care arata ca o ridiche mare si are un gust picant-dulce. Este folosita inca din antichitate. Este o planta cu mare valoare nutritiva, fiind un cocktail de vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D, E si oligoelemente: magneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, fier, etc.

Maca este folosit pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului, a vitalitatii, a energiei si a performantelor sexuale.

Beneficii: la femei intensifica apetitului sexual si lubrifieaza vaginul, la barbati creste capacitatea de rezistenta fizica, imbunatateste calitatea spermei, creste libidoul, are efect vasodilatator, imbunatateste functia erectila, imbunatateste funciile metabolice, reduce colesterolul, actiune protectoare asupra densitatii osoase dupa menopauza, usureaza simptomele menopauzei, stimuleaza glanda pituitara, este tonic pentru sistemul hormonal, vitamina B1 si B12 contribuie la imbunatirea sistemului nervos, scade simptomele depresiei (CNS Neuroscience and Therapeutics). 

Atentiune: Maca poate avea un efect negativ asupra persoanelor care sufera de afectiuni ale tiroidei, afectiuni cardiace sau asupra celor are urmeaza o dieta saraca in sodiu.

Tara de origine: Brazilia.

  • Cele mai noi
  • Populare