Fasole rosie Azuki BIO, 500 g
- Recenzii
Nici o postare găsită
Produs certificat bio.
Azuki este renumită pentru proprietățile benefice, în special în cazul problemelor ce apar la ficat și rinichi.
Mod de preparare:
Fasolea se spală și se lasă la înmuiat în apă rece timp de 6-8 ore. Apoi se fierbe timp de 90 de minute (o parte fasole cu 2 părți apă), și se folosește în preparatele preferate.
Curăță vezica urinară
Fasolea Adzuki are efect diuretic și ajută la tonifierea rinichilor (rinichii sunt organele care preiau resturile nocive din corp, pentru a le elimina), ținând la distantă infecțiile urinare. Atunci când este consumată, Adzuki ajută la curățarea vezicii și ține la distantă infecțiile renale. Conține mai mult acid folic decât spanacul
O porție de fasole Adzuki gătită are mai mult fier decât 100 de grame de friptură din carne slabă, mai mult acid folic decât un bol de spanac gătit și la fel de multe proteine ca patru linguri cu unt de arahide. Este recomandat consuumul a cel puțin jumătate de cană cu boabe săptămânal, iar în caz de probleme ale rinichilor sau vezicii urinare se recomandă această cantitate de două ori pe săptămână.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.