ALFA FARA DEPENDENTE 60CPR

05298
3870 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 4 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Alfa Fara Dependente comprimate este recomandat in alcoolism, tabagism, dependente de alte substante naturale sau de sinteza.

ProducătorDacia Plant Cod bare6421930320374
ALFA FARA DEPENDENTE 60CPR, Dacia Plant (6421930320374)

Alfa Fara Dependente comprimate de la Dacia Plant este o solutie 100% naturala recomandata in alcoolism, tabagism, dependente de alte substante naturale sau de sinteza.

Forma prezentare: 60 comprimate

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Contribuie la

- susţine organismul în lupta împotriva alcoolismului, tabagismului şi a altor tipuri de dependenţe;

- diminuează dorinţa de a consuma alcool etilic, nicotină, alte substanţe care creează dependenţe.

Mod de administrare

Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Ingrediente

Ingrediente/comprimat: L-tirozină (175 mg); maca (Lepidium meyenii) - pulbere din rădăcină (70 mg); kudzu (Pueraria lobata) - extract hidroetanolic 10:1 din rădăcină (60 mg); obligeană (Acorus calamus) - extract hidroetanolic 10:1 din rădăcină (60 mg); pedicuţă (Lycopodium clavatum) - extract hidroetanolic 10:1 din părţi aeriene (60 mg); valeriană (Valeriana officinalis) - extract hidroetanolic cu 0,3% acizi valerianici din rădăcină (50 mg); cardamom (Elettaria cardamomum) - pulbere din seminţe (25 mg); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenţi antiaglomeranţi: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Contraindicatii

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Precautii

Se recomanda evitarea consumului de alcool etilic, a fumatului si a aportului oricaror altor substante ce creeaza dependente pe perioada utilizarii produsului deoarece pot aparea stari neplacute (dureri de cap, greata, voma, ameteli) ca urmare a interactiunii cu componentele produsului. Atentie la asocierea cu antidepresive de sinteza, medicamente pentru tratamentul bolii Parkinson si a diabetului. De preferat a se evita utilizarea dupa ora 18.

  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi