Pastura 100gr
- Recenzii
Nici o postare găsită
Denumită și „pâinea albinelor”, păstura este un aliment perfect din punct de vedere nutrițional, cu beneficii demonstrate pentru sănătatea fizică și psihică.
100% păstură în stare pură, recoltată și ambalată așa cum se găsește în stup.
Ce proprietăți are?
Păstura crudă este un produs apicol 100% pur, furnizat în starea lui proaspătă, naturală și nealterată. Este un aliment perfect din punct de vedere nutrițional, cu beneficii demonstrate pentru sănătatea fizică și psihică. Eficiența în afecțiunile hepatice și cele ale tubului digestiv, detoxifierea organismului și stimularea imunității.
Produsul este un supliment alimentar, care trebuie să completeze un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Nu conține urme de pesticide, antibiotice, ceara, spori de mucegai sau alte impurități.
Păstura provine din fermentarea polenului amestecat cu nectar, miere și o suită de enzime și bacterii benefice, inoculate de catre albinde și nu poate fi reprodusă prin procedee chimice de laborator.
Este un aliment complet nutritiv, cu o compoziție unică: conține 25% proteine și cel puțin 18 aminoacizi esențiali, 28 de tipuri de minerale, 11 enzime și coenzime, 14 feluri de acizi grași, 11 carbohidrați, 6 hormoni sexuali și spectrul complet de vitamine. Datorită acestei compoziții are efecte terapeutice sporite: hepatoprotector, antitumoral, antianemic, antiinflamator, vitaminizant și afrodiziac. Este un antibiotic natural mult mai puternic decât polenul și acționează rapid și puternic ca antiviral. Conținutul ridicat de acid lactic din pastură sprijină o digestie optimă și îi asigură un termen de valabilitate de mai mulți ani, fără să se modifice calitativ. Medicii apiterapeuți recomandă păstura pură în special copiilor și persoanelor în vârstă, pentru stimularea dezvoltării, longevității și rezistenței imunitare.
Cum se administrează?
- Utilizare internă zilnică, în cure de minimum 6 săptămâni.
- Doza uzuală recomandată pentru copii și adulți este de o linguriță pe zi, de preferință cu 30 de minute după micul dejun.
Contraindicată persoanelor care prezintă alergii sau hipersensibilitate la produsele apicole.
A se păstra la loc uscat și răcoros, la 15-20 grade Celsius.