Q4U CREMA DE ZI MULTIPROTECTOARE 50ML

03767
1300 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Complexul natural, alcătuit din extracte uleioase din plante (cătină, gălbenele, morcov), ulei de avocado şi vitamina E, prezent în formula produsului, ajută la menţinerea supleţii şi prospeţimii tenului şi îl protejează împotriva factorilor externi nocivi (radiaţii UV, vânt, frig, umiditate, poluare atmosferică).

ProducătorTIS Farmaceutic Cod bare6422068000176
Q4U CREMA DE ZI MULTIPROTECTOARE 50ML, TIS Farmaceutic (6422068000176)

Pentru orice tip de ten! 

FPS: 10

Principii active: vitamina E, extract din licviriție, β-caroteni din gălbenele, cătină și morcov, ulei de avocado, unt de shea, unt de cacao, extracte din plante (coada șoricelului, muşetel), oxid de zinc, dioxid de titan.

Extractele uleioase din morcov, gălbenele și cătină reprezintă o sursă naturală de caroteni, compuși care reduc efectele îmbătrânirii şi protejează pielea contra radiaţiilor UV. Oxidul de zinc  și dioxidul de titan formează un ecran mineral, protejând pielea împotriva radiaţiilor solare; nu se absoarb la nivelul pielii şi, implicit, nu produc alergii sau iritaţii cutanate. Extractele din licviriție, coada șoricelului și mulețel calmează iritaţiile şi stimulează microcirculaţia sanguină la nivelul epidermei.

  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi