Distonoplant, ulei roll-on, N156, 5ML

05744
3920 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 4 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
 • Formulă complexă din 9 uleiuri esențiale
 • Din plante medicinale folosite tradițional pentru reducerea stărilor de agitație
 • Favorizează instalarea stării de relaxare fără a produce somnolență
 • Utilizare ușoară datorită sticlei cu roll-on
 • Aplicare externă in zona tâmplelor sau la încheietura mâinii

Arii de acțiune: Calm și relaxare | Dureri de cap

ProducătorFares Cod bare5941141012772
 • Recenzii
Distonoplant, ulei roll-on, N156, 5ML, Fares (5941141012772)

Formulă complexă pe baza de 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale folosite tradițional pentru reducerea stărilor de agitație.

Contribuie la regăsirea stării de calm în situatii de stres.

Uleiul se folosește doar pentru uz extern. Se aplică la incheietura mâinii și se inhalează sau la nivelul tâmplelor și se masează ușor.

Produsul este 100% natural.

Nu induce efecte adverse, precum somnolența.

Produsul poate fi folosit cu ușurință, datorită ambalajului cu sticlă roll-on.

Ingrediente:

 • Ulei vegetal de cocos (Cocos nucifera); trigliceride caprilice/caprice; uleiuri esenţiale de: Cistus (Cisti ladaniferiaetheroleum), bergamot (Citrus bergamiaetheroleum), lavandă (Lavandulaeaetheroleum), lemongrass (Cymbopoginis citrati aetheroleum), şerlai (Salviae sclareae aetheroleum), tămâie (Boswelliae carterii aetheroleum), vetiver (Vetiveria zizanioides aetheroleum), cedru de Virginia (Juniperi virginiana aetheroleum), muşeţel roman (Chamomillae romanae aetheroleum).
 • Uleiul esențial de Cistus (Cisti ladaniferi aetheroleum) Folosit de antici pentru fumigaţii, uleiul de cistus, întâlnit sub denumirea de labdanum, a fost folosit în special în industria parfumurilor. King's American Dispensatory în 1898 prezenta aroma balsamică, lemnoasă, plăcută a acestui ulei esenţial, utilizat pe atunci pentru rolul lui calmant. Uleiul esențial de bergamot (Citrus bergami aetheroleum) Prezentat ca stimulent uşor în King's American Dispensatory (1898), astăzi uleiul esenţial de bergamotă a fost demonstrat ştiinţific ca fiind eficient şi sigur pentru crearea unei stări mentale de bine. Ulei esenţial de lavandă (Lavandulae aetheroleum) Lavanda a fost un remediu important în Asia, Europa, Roma antică, Grecia antică, şi poate fi regăsită, de asemenea, în textele evreieşti antice, inclusiv în cele Biblice. Lavanda, printre multiplele sale beneficii, contribuie la o relaxare optimă şi ajută la reducerea tensiunilor şi iritabilităţii. 
 • Ulei esenţial de lemongrass (Cymbopoginis citrati aetheroleum) Uleiul esenţial de lemongrass est-indian, cum se mai numeşte, provine din Malabar, Cochin, India şi Peninsula Malay. A fost oficial descris în British Pharmacopoeia din 1914, ca având în compoziţie aldehida principală citralul, acesta fiind în proporţie de 70 – 85%. Uleiul de Lemongrass revitalizează organismul şi are rol calmant. 
 • Ulei esenţial de şerlai (Salviae sclareae aetheroleum) Originea Salviei sclarea se găseşte probabil în insula Creta, de unde s-a extins în toată zona mediteraneană. Este cunoscută de peste 2000 de ani, când celţii o utilizau pentru prepararea unui ceai în scopuri rituale. Datorită mirosului său unic şi a tenacităţii deosebite, uleiul esenţial de şerlai are numeroase utilizări în domeniul parfumeriei, dar şi al cosmeticii şi al băuturilor. În aromaterapie este indicat în stări de oboseală nervoasă. 
 • Ulei esenţial de tămâie (Boswelliae carterii aetheroleum) În parfumerie, Boswellia carterii este specia cea mai apreciată ca sursă de ulei esenţial, dintre speciile de olibanum. Pomenită în Vechiul Testament, olibanum sau tămâia, este probabil primul produs odorant folosit de om, Egiptul importând acest produs încă din anul 1500. Termenul egiptean pentru tămâie semnifică „cea care face ca divinitatea să fie cunoscută”. În aromaterapie uleiul esenţial de Boswellia este folosit pentru efectele sale de reducere a stărilor sufleteşti de tristeţe şi descurajare. 
 • Ulei esenţial de vetiver (Vetiveria zizanioides aetheroleum) Cunoscută ca plantă aromatică încă din vremurile vedice sub numele de Khus-Khus. Calităţile olfactive excepţionale, mirosul pregnant şi tenace, cald, bogat, cu note pământii şi ierboase, cu subnote lemnoase, fac din uleiul de vetiver un element aproape omniprezent alparfumeriei clasice şi moderne. În medicina tradiţională indiană, uleiului de vetiver i se recunosc, printre altele, proprietăţi stimulente, tonice asupra organismului, fiind util în stările de neliniște. 
 • Ulei esenţial de cedru de Virginia (Juniperi virginiana aetheroleum) Denumit cedru roşu sau cedru de Virginia, în America de Nord, regiunea unde vegetează, acest arbore sempervirescent cu creştere lentă a fost prezent în Farmacopeea Statelor Unite de la începutul secolului trecut, uleiul său esenţial fiind considerat stimulent şi relaxant. Recomandările în aromaterapie ale uleiului esenţial de cedru de Virginia sunt pentru susţinerea memoriei, pentru întărire, pentru depăşirea şi curăţarea influenţelor negative. 
 • Ulei esenţial de muşeţel roman (Chamomillae romanae aetheroleum) Uleiurile de muşeţel roman sunt odorante naturale de lux, intrând în compoziţii parfumistice cărora le conferă o notă caldă, proaspătă şi o adâncime naturală greu de realizat cu alte ingrediente. În aromaterapie este recomandat pentru rolul calmant.

Administrare:

 • aplicaţi o picătură la încheietura mâinii, frecaţi mâinile împreună și inhalaţi profund 
 • aplicați o picătură pe zona frunţii şi a tâmplelor Se foloseşte de 2 – 3 ori pe zi, sau la nevoie.

Precauții: Evitaţi contactul cu ochii, mucoasele, buzele și alte zone sensibile. Poate produce iritarea pielii. Nu inhalați direct dacă aveți astm sau alergii respiratorii. A nu se folosi de către femei însărcinate şi copii sub 3 ani.


Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambiant

Te-ar putea interesa...
Mod prezentare: lichide
Producători: Fares
Cod bare: 5941141015254
06770
4150 Lei
Mod prezentare: lichide
Producători: Bionovativ
Cod bare: 6426316648462
Mod prezentare: lichide
Producători: Bionovativ
Cod bare: 6426316648714
06685
2550 Lei
Mod prezentare: lichide
Producători: Mayam Cosmetics
Cod bare: 6424414011515
06613
4200 Lei 3700 Lei
Reducere: 5,00 Lei
Mod prezentare: lichide
Producători: Cosmo Pharm
Cod bare: 6424272012877
06451
900 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Alevia
Cod bare: 6423602001093
 • Populare
 • Produse din Promoții/Discounturi
 • Cele mai noi