Tinctura de Coacaz-negru 50ml

04009
1370 Lei
Stoc epuizat
Puncte fidelitate: 1 puncte
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Supliment alimentar cu rol adjuvant în menținerea bunei funcționări a aparatului cardiovascular.

ProducătorHypericum Impex Cod bare6422572004608
  • Recenzii
Tinctura de Coacaz-negru 50ml, Hypericum Impex (6422572004608)

Tinctura de Coacăz-negru este un aliat puternic în tonifierea sistemului cardiovascular și modularea răspunsului sistemului imunitar față de diverși factori de mediu cu potențial alergen. Grija față de sistemele cardiovascular și imunitar ale corpului nostru este cu atât mai importantă cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota intestinală, alterând modul în care sistemul nostru imunitar răspunde la anumiți factori de mediu sau chiar endogeni.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, inclusiv a celor două sisteme . De aceea, extractele din plante, precum Coacăzul-negru, ce conțin compuși activi cu proprietăți imunomodulatoare, adaptogene și fortifiante sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente:

Coacăz-negru-(Ribes nigrum), alcool etilic din cereale minim 38% vol., apă demineralizată.

Detalii:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Tincturii de Coacăz-negru, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Coacăzul-negru a fost uscat la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Ulterior acesta a fost supus unei extracții enzimatice și macerat. Prin acest proces bifazic de extracție, garantăm valorificarea mult mai bună a principiilor active, în comparație cu formulele clasice.

Tinctura de Coacăz-negru contribuie la menținerea sănătății sistemelor imunitar și cardiovascular, prin modularea răspunsului inflamator, și a celui respirator prin ușurarea respirației. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri) conținuți contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric. Astfel, printre virtuțile tincturii de Coacăz-negru se numără acțiunea: antiinflamatoare, imunomodulatoare, tonică la nivel cardiovascular și nervos, adaptogenă, depurativă și cea diuretică.

Prezentarea compușilor activi:
  • Coacăzul-negru (Ribes nigrum) are proprietăți fortifiante asupra sistemului imunitar, protejează împotriva efectelor negative ale stresului oxidativ și limitează procesele inflamatorii din organism datorită vitaminei C, a antocianilor și a polifenolilor conținuți.
  • Coacăzul-negru are o acțiune calmantă asupra gâtului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna funcționarea a sistemului imunitar, circulator, a mușchilor și articulațiilor, susține funcția excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutății și ajută la creșterea rezistenței organismului față de stres și alți factori de mediu.

alc. min. 35% vol.

Te-ar putea interesa...
06704
10900 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Sun Wave Pharma
Cod bare: 6425746002721
Mod prezentare: capsule
Producători: Zenyth
Cod bare: 5941872401463
Mod prezentare: lichide
Producători: Cosmo Pharm
Cod bare: 6424272012877
06541
2670 Lei 2030 Lei
Reducere: 6,40 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Farma Class
Cod bare: 6424100400203
06520
2900 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Herbagetica
Cod bare: 6425262012228
Mod prezentare: capsule
Producători: Fares
Cod bare: 5941141015209
  • Populare
  • Produse din Promoții/Discounturi
  • Cele mai noi