TURMERIC (CURCUMA) 60CPS

05629
3160 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 3 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

imbunatateste circulatia, previne formarea trombilor vasculari si infarctul, reduce nivelul colesterolului.

ProducătorHypericum Impex Cod bare6422572006831
TURMERIC (CURCUMA) 60CPS, Hypericum Impex (6422572006831)

Supliment alimentar cu rol antiinflamator, hepato-protector și puternic antioxidant.

Recomandari:

Îmbunătățește circulația, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifică sângele și reduce nivelul colesterolului. Crește mobilitatea articulațiilor și reduce tumefacția.

Proprietati:

Are o acțiune colagogă, coleretică, stimulează eliberarea bilei, crește capacitatea ficatului de a elimina toxinele, anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase, are acțiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidantă, antibacteriană și antivirală.

Ingrediente:

Pudră din Turmeric (Curcuma longa), maltodextrină.

Produsele Hypericum: Tehnologie extractivă de top. Calitate garantată!

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Produsul are forma unei pulbere fine, formată din particule sferice care au o curgere mai bună decât cea a formulelor clasice. În plus, forma sferică a particulelor oferă extractului o textură mai compactă, reducând posibilitatea înglobării de aer în produsul final, crescându-i astfel stabilitatea în timp și permițând o dozare în capsule mult mai exactă și ușoară.

Contraindicații:

Nu se administrează persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului.

Precauții:

A nu se depăși doza zilnică recomandată; A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor;

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi