ULEI TAMANU VIRGIN 50ML

05341
2170 Lei
Stoc epuizat
Puncte fidelitate: 2 puncte

Noi (1001 Naturiste) vom folosi datele pe care le furnizaţi aici pentru a vă contacta cu privire la cererea de apel sau comanda dvs. Că datele vor rămâne în sistemul nostru, vor fi vizibile doar pentru personalul nostru (sau distribuitorul relevant), până când vă retrageţi consimţământul dumneavoastră. Dacă doriţi să aveţi datele personale eliminat, trimite un email pe adresa office@1001naturiste.ro.

În cazul în care credeţi că datele cu caracter personal a fost utilizat în mod abuziv, aveţi dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorMayam Cosmetics Cod bare6424414012710
  • Recenzii
ULEI TAMANU VIRGIN 50ML, Mayam Cosmetics (6424414012710)

Uleiul de tamanu se remarca prin capacitatea exceptionala de a ameliora numeroase afectiuni dermatologice cum ar fi eczemele sau acneea, accelereaza cicatrizarea, redreseaza probleme circulatorii cum ar fi varicele. Este un ulei concentrat in elemente benefice pielii.

Arborele creste in zone tropicale in special in Madagascar (numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). Poate ajunge la 20-30 m inaltime, frunzele sale sunt de un verde inchis si stralucitor, florile sunt albe. Din samburii frunctului este extras uleiul care poseda proprietati antiinflamatorii, stimuleaza eficient microcirculatia. Prin urmare, este deosebit de adecvat pentru a atenua urmele inestetice, vergeturile sau ridurile.
Uleiul este concentrat si aromatic, se remarca prin capacitatea exceptionala de a ameliora numeroase afectiuni dermatologice cum ar fi eczemele, psoriazisul, zona zoster. Bun cicatrizant si antalgic bland, accelereaza cicatrizarea, amelioreaza cicatricile vechi. Poate fi de asemenea regasit in numeroase formule datorita actiunii sale calmante si purifiante pe plagile cronice, fisuri, crapaturi, zgarieturi.

Metoda de obtinere:

Prima presare la rece din samburi.

Caracteristici:

Lichid uleios de vascozitate medie, culoare verde inchis, miros caracteristic usor condimentat.
Poate prezenta aglomerari si sedimente in mod natural.

Proprietati:

- antiinfectios cutanat;
- circulator, faciliteaza circulatia sanguina;
- antiinflamator;
- purifiant, usor dezinfectant;
- fluidifiant, ajuta la protectia vaselor sanguine;
- protector impotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu, soare;
- cicatrizant, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat;
- confera suplete si elasticitate pielii;
- antalgic bland, calmeaza durerile articulare, musculare si nervoase.

Recomandari in cosmetica:

- cicatrici, vergeturi;
- cuperoza;
- piele cu probleme : dermatite, eczeme, psoriazis;
- piele iritata, deranjata;
- zgarieturi, fisuri, crapaturi;
- infectii cutanate, micoze;
- probleme circulatorii, varice;
- picioare grele;
- dureri reumatice.

Prezentare: 50 m

Te-ar putea interesa...
02654
1050 Lei
Producători: Ceta Sibiu
Cod bare: 6423916000270
06826
1170 Lei
Mod prezentare: ceaiuri simple
Producători: Fares
Cod bare: 5941141001585
02096
1450 Lei
Mod prezentare: ceaiuri combinate
Producători: Fares
Cod bare: 5941141006023
Mod prezentare: capsule
Producători: Parapharm
Cod bare: 6421971000235
Mod prezentare: cremă/gel/unguent
Producători: Vitalia Pharma
Cod bare: 6425013000801
Mod prezentare: cremă/gel/unguent
Producători: Vitalia Pharma
Cod bare: 6425013000795
  • Populare
  • Produse din Promoții/Discounturi
  • Cele mai noi