CARPICON PLANT SUPOZITOARE GHIMPE PUFULITA SI CONIFERE 1G*10

01000
1810 Lei
Stoc epuizat
Puncte fidelitate: 2 puncte
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje

Crema solida cu extract uleios de pufulita, ghimpe si rasina de conifere.

Adjuvant in tratamentul diferitelor afectiuni ale prostatei.

ProducătorElzin Plant Cod bare5943083000015
  • Recenzii
CARPICON PLANT SUPOZITOARE GHIMPE PUFULITA SI CONIFERE 1G*10, Elzin Plant (5943083000015)

Ingrediente: extract uleios de pufuliţă (Epilobium parviflorum), ghimpe (Xantium spinosa), busuioc (Basilici herba), merişor (Pirus baccata), răşină de conifere, ceară de albine (Cera flava), ulei vegetal hidrogenat.

Produs natural obţinut prin procedee speciale din extracte uleioase de pufuliţă, ghimpe, busuioc, merişor, răşină de conifere, ceară de albine, ulei vegetal hidrogenat.

Principalele componente, acţiuni şi utilizări ale ingredientelor folosite în prepararea produsului:

Extractul uleios de pufuliţă (Oleum epilobi)
Principalele componente: flavonoide (miricitrină, izorcvecitină, cvercitină, guaiaverină, cvercitin-o-beta-D-glucoronide), fitosteroli (beta-sitosteroli şi derivaţi), poliholozide, taninuri, acizi terpenici pentaciclici.
Acţiune: depurativă, astringentă, hemostatică, decongestionantă, antiinflamatoare, antimicrobiană, inhibantă a tumorilor (efect obţinut pe animale de laborator şi constatat pe oameni de-a lungul timpului), antiflogistică, antiexudativă şi antiedematoasă.
Pufuliţa este recomandată ca ADJUVANT în afecţiuni ale prostatei (hiperplazie de prostată, cancer de prostată), boli de rinichi, boli ale căilor urinare, probleme de micţiune, afecţiuni hepatice.

Extractul uleios de ghimpe (Oleum xantii)
Principalele componente: Acizi polifenol-carboxilici (cafeic, clorogenic), taninuri catehice, fito-steroli, saponine triterpenice nehemolitice, flavonoide, lactone (xantatina).
Acţiuni şi utilizări: Decongestivă în adenonul de prostată, cicatrizantă, dezinfectantă, diuretică, şi alogogă, reduce polakiuria, determină reţinerea selectivă în organism a electrolitţilor (K şi Mg) protectori ai miocardului.
Ghimpele (sub forma de extracte apoase, alcoolice, sau uleioase) este utilizat ca ADJUVANT în afecţiuni ale aparatului urinar, adenon de prostată, prostatită, cistopielită, litiază renală.

Extract uleios de busuioc (Basilici herba)
Este obţinut prin macerarea părţii aeriene a plantei basilici herba.
Principalele componente: ulei eteric (0,2-1%) estragol, eugenol, cineol, linalol, derivaţi fenolici (anetol), hidrocarburi, materii tanate.
Acţiune: antiseptică, antiermetică, antiinflamatoare, antiinfecţioasă.

Extract uleios de merişor (Pirus baccata)
Principalele componente: arbutozide, glicozid al hidrochinonei, hidrochinonă liberă, mitilarbutozidă, flavonoizi, taninuri, ericolină, acid chinic, săruri de magneziu, vitamina C, săruri ale acizilor organici, leucoantociani şi flavonoli glicozidaţi, eucocianidină, cvercetol, cianidină, derivaţi fenil propanolici etc.
Proprietăţi: diuretice şi dezinfectante; antidiabetică, antiseptică, antiinflamatoare şi astringentă. Este recomandat ca ADJUVANT în
tratamentul bolilor căilor urinare şi în special în stări inflamatorii purulente (pielite, uretrite); în tratarea diareei şi hemoragiilor, în gută şi reumatism.

Nu se recomandă în timpul sarcinii.

Recomandări ale producătorului
Extract uleios răşină de conifere
Principalele componente: acizi terpenici (rezinici) - abietic, levopimaric, dextrosapinic; acizi aromatici sau alifatici - acid benzoic, rezinoli, ceruri, acizi graşi, ulei volatil bogat in a- şi b-pinen.
Ceara de albine (Cera flava) are acţiune antioxidantă, antiinflamatoare, antiseptică.

Supozitoarele CONIMED PLANT, CARPICON PLANT au proprietăţi decongestive, cicatrizante, antiinflamatoare şi poate fi utilizată cu deosebită încredere ca ADJUVANT în tratarea diferitelor afecţiuni ale prostatei, infecţiilor urinare, afecţiunilor renale, hemoroizilor, fisurilor anale, leziunilor cutanate.

Utilizare: aplicaţii locale 1 supozitor de 3 ori pe zi (intrarectal).

Fiind un produs natural - nu s-au semnalat efecte secundare.

Atenţionări: A nu se utiliza de către persoanele care au alergie la unul din ingrediente. Dacă apar fenomene neplacute, consultaţi medicul sau farmacistul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Termen de valabilitate: a nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Condiţii de păstrare: A se păstra la loc răcoros şi uscat la temperatura de 4-15°C.

RECOMANDĂRI: în cazul în care supozitorul este de consistenţă mai moale - acesta se va ţine la o temperatură mai mică de 0°C timp de 3-5 minute înainte de utilizare.

În cazul unor afecţiuni ale prostatei:
- pentru a-i mări eficienţa şi a grăbi vindecarea poate fi utilizat un amestec de ceai obţinut din: ceai de pufuliţă 50 gr, ceai de ghimpe 100 gr, ceai de merişor 100 gr, ceai de busuioc 50 gr, ceai de cozi de cireşe 50 gr - aceste ceaiuri se amestecă foarte bine într-o pungă mai mare (omogenizând amestecul) rezultând un ceai deosebit de eficient. 

Preparare: la un litru de apă se adaugă 4-6 linguri de ceai, se dă în clocot, se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară şi se bea în cursul unei zile. Se poate folosi o salată de crudităţi foarte bună cu următoarele ingrediente: 100 gr rădăcină de pătrunjel, 100 gr morcovi, 100 gr ţelină, se dă prin răzătoare, se adaugă 1/2 lămâie, o lingură de ulei de măsline sau din seminţe de dovleac, sare după gust şi timp de 15 zile pe lună se mănâncă salata în fiecare zi.

TRATAMENTUL ZILNIC OPTIM AR FI: 1 litru de ceai, o salată de crudităţi şi 1 supozitor de 3 ori pe zi, timp de 15 zile pe lună, 3 luni consecutiv.

OBSERVAŢII: este necesar ca la începutul tratamentului să se facă un consult medical (ecografie, analize, etc) şi se vor repeta după 3 luni, pentru a observa evoluţia în timp a afecţiunilor renale sau ale prostatei.

Te-ar putea interesa...
Mod prezentare: lichide
Producători: PharmaBrands
Cod bare: 7070866015800
06866
2820 Lei
Mod prezentare: plicuri
Producători: Zdrovit
Cod bare: 5901716991345
06865
3380 Lei
Mod prezentare: plicuri
Producători: Zdrovit
Cod bare: 5901716988307
06808
8700 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: Swanson
Cod bare: 87614019574
06820
5160 Lei
Mod prezentare: lichide
Producători: Hypericum Impex
Cod bare: 6422572011224
06777
6500 Lei
Mod prezentare: capsule
Producători: ProNatura Medica
Cod bare: 6420488013691
  • Populare
  • Produse din Promoții/Discounturi
  • Cele mai noi