Ceai Antidiabetic, 50g
- Recenzii
Nici o postare găsită
Ceai Antidiabetic, 50 g: ceai din plante cu proprietati hipoglicemiante, diuretice, depurative, coleretice si colagoge, ce stimuleaza circulatia periferica si contribuie la reducerea niveliului glicemiei la persoanele hiperglicemice. Sustine functia pancreatica de producere a insulinei, precum si functia hepatica de reglare a zaharului din sange si regenereaza celulele pancreasului endocrin.
Mod de utilizare:
Sublinguala: - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Macerata la rece: - se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200 ml de apa, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.
Infuzia: - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese