CEAI ARMURARIU 100G
- Recenzii
Nici o postare găsită
Ceaiul de Armurariu prin proprietatile sale miraculoase contribuie la protejarea si regenerarea celulelor hepatice, este recomandat pentru a indeparta compusii toxici din ficat, sustine si normalizeaza functiile hepatice, iar atunci cand suferiti de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi, ceaiul de armurariu va ajuta sa va reveniti imediat.
Contribuie la
- - protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
- - indepartarea compusilor toxici din ficat;
- - tonifierea ficatului;
- - sustinerea si normalizarea functiilor hepatice;
- - protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi, cauzati de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi.
Ingrediente
armurariu (Silybum marianum) - fructe
Mod de administrare
- Pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
- Macerat la rece - se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
- Infuzie - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Contraindicatii
Intoleranta la armurariu.