CEAI CATINA 50G
- Recenzii
Nici o postare găsită
Ceaiul de Cătină este excelent pentru întărirea sistemului imunitar, protejează organismul de răceli și gripe. Conferă vitalitate și reprezintă un plus de energie. Conține un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esențiale pentru un organism revigorat.
Contribuie la
- - contribuie la procesul de vitaminizare și remineralizare;
- - îmbunătățește starea generală, tonusul și rezistența organismului;
- - contribuie la reducerea stărilor de oboseală, slăbiciune și surmenaj;
- - susține refacerea organismului după boală.
Ingrediente
cătină (Hippophae rhamnoides) - fructe.
Mod de administrare
Intern:
Pulberea - planta se macină cu o râșniță electrică. Se ia cate o linguriță cu pulbere de patru ori pe zi. Pulberea fie se ține sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute (dupa care se înghite cu apă), fie se adaugă la o lingură cu miere de albine.
Maceratul la rece - se prepară dintr-o lingură cu planta adaugată la 250 ml de apă (o cană), se menține timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se menține timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.
Contraindicatii
Intoleranță la cătina.