CEAI COADA SORICELULUI 50 G

04601
400 Lei
Stoc epuizat
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorDorel Plant Cod bare6425925000951
CEAI COADA SORICELULUI 50 G, Dorel Plant (6425925000951)

Contribuie la:

  • Intern: îmbunătăţirea digestiei, reducerea riscului de sângerare, creşterea poftei de mâncare, reducerea spasmelor şi a riscului de contaminare bacteriană care pot apărea la nivelul căilor biliare şi tractului intestinal, creşterea capacităţii de eliminare a bilei în duoden, protejarea mucoasei gastrice.
  • Extern: eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale, favorizarea regenerării pielii, reducerea riscului de sângerare, reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale.

Mod de preparare și administrare: La 1-2 linguriţe se adaugă o cană de 250 ml apă fierbinte. Se lasă acoperit 15-20 minute după care se filtrează. Uz intern: se beau 3 ceaiuri pe zi, neîndulcite, cu o oră înaintea meselor principale. Uz extern: se aplică local comprese.

Precauții și contraindicații: Se utilizează cu prudenţă la pacienţii cu fotosensibilitate. Poate produce alergii cutanate. Contraindicat în caz de sarcină, alăptare, alergie la coada şoricelului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

  • Cele mai noi
  • Populare