CEAI ENTEROSTOP 50 GR

02093
670 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorFares Cod bare5941141003305
Recomandare asociere:
=
Total valoare de listă22,50 Lei
Valoare totală22,50 Lei
CEAI ENTEROSTOP 50 GR, Fares (5941141003305)

Ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit accelerat.
Ajută la menţinerea unui tranzit intestinal normal la persoanele cu intestin sensibil.

Ingrediente: scoarţă de stejar (Quercus cortex) 20%, frunze de afin (Myrtilli folium) 15%, mentă (Menthae herba) 15%, frunze de nuc (Juglandis folium), frunze de zmeur (Rubi idaei folium), turiţă mare (Agrimoniae herba), flori de muşeţel (Matricariae flos), cimbru (Thymi herba), creţişoară (Alchemillae herba).

BENEFICII: 

-ajută la diminuarea unui tranzit intestinal prea accelerat, reducând numărul scaunelor şi îmbunătăţind consistenţa acestora. 

-ajută la calmarea disconfortului intestinal, contribuind la menţinerea unui tranzit normal la persoanele cu intestin sensibil. 

-contribuie la optimizarea contracţiilor musculaturii netede intestinale şi la calmarea iritaţiilor mucoaselor. 

-contribuie la reducerea proceselor fermentative de la nivelul intestinului care conduc la fluidizarea nedorită a scaunului. 

-ajută la eliminarea microorganismelor potenţial patogene de la nivelul tubului digestiv.

Mod de administrare:

Copii 3-6 ani: 1-2 căni cu ceai pe zi. Copii 7-14 ani: 2-3 căni cu ceai pe zi. Copii peste 14 ani şi adulţi: 3-4 căni cu ceai pe zi. Ceaiul se bea înainte de masă. Durata unei cure este de 5-7 zile. Cura se poate relua la nevoie. 

Preparare: Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. 

Atenţionări: Nu este indicat copiilor sub 3 ani, persoanelor cu ulcer gastric activ şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. 

Sarcină şi alăptare: În sarcină şi alăptare se pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 3-4 zile, sau la nevoie. 

Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. 

Asocieri recomandate: Pentru un efect mai puternic şi rapid ceaiul Enterostop-D51 se poate asocia cu capsule Enterostop-D68. 

  • Cele mai noi
  • Populare