CEAI HEPATOBILIAR 50G
- Recenzii
Nici o postare găsită
Recomandat ca adjuvant în:
▪ Hepatite, dischinezie biliară, steatoză hepatică
▪ Intoxicații ale ficatului datorate ingestiei de substanțe chimice hepatotoxice și alcool.
COMPOZITIE:
Frunze de Anghinare (Cynara scolymus) 20%, părți aeriene de Rostopască (Chelidonium majus) 15%, părți aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale) 10%, părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) 10%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) 10%, flori de Gălbenele (Calendula officinalis) 10%, frunze de Mentă (Mentha piperita) 10%, flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) 10%, scoarță de Crușin (Rhamnus frangula) 5%.
• Acest ceai are acțiune regeneratoare la nivelul ficatului și susține sănătatea celulei hepatice
• Susține sănătatea ficatului și a bilei.
Mod de preparare
Infuzie din 1 – 2 lingurițe de plante la 1 cană cu apă clocotită, se lasă acoperit 5 – 7 minute.
Mod de adminstrare
3 – 4 căni, cu ½ ora înainte de masă. O cură durează 6 – 8 săptămâni.
Anghinarea (Cyanara scolymus) este o planta ierboasa de origine mediteraneana, cunoscuta inca din timpuri stravechi pentru beneficiile sale pentru sanatate si proprietatile medicinale importante. Sustine functia antitoxica a ficatului si regenerarea celulelor hepatice. Sustine secretia biliara, favorizand o digestie usoara. Mentine silueta dorita prin scaderea acumularilor de tesut adipos, favorizand senzatia de satietate. Contribuie la metabolismul energetic normal si confera vitalitate si o stare de bine organismului. Ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Rostopasca (Chelidonium majus) este o planta erbacee care face parte din familia Papaveraceae. Aceasta are proprietati analgezice, antispastice si antiinflamatoare. Are actiune regeneratoare la nivelul ficatului. Sustine sanatatea celulei hepatice. Sustine sanatatea ficatului si a bilei. Produsele pe baza de rostopasca au beneficii multiple.
Papadia (Taraxacum officinalis) este o planta perena ierboasa. In scop teraputic se recolteaza radacina si frunzele care sunt bogate in fructoza, insulina, acizi fenolici, steroli, potasiu si flavoniode. Sustine sanatatea sistemului digesiv si hepatobiliar. Contribuie la o diureza eficienta. Ajuta la eliminarea produsilor toxici din organism. Contribuie la mentinerea valorilor normale ale colesterolului