NUTRISAN INC PROTECTIA INIMII SI CALMAREA SPIRITULUI 50GR

02945
890 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorFavisan Cod bare6421830002899
NUTRISAN INC PROTECTIA INIMII SI CALMAREA SPIRITULUI 50GR, Favisan (6421830002899)
Reglează sistemul nervos vegetativ (marele simpatic). Induce o circulaţie normală, la nivelul coronarelor, ceea ce are, drept rezultat, scăderea predispoziţiei la accesele de angor. Favorizează o mai bună hrănire a celulelor musculare ale cordului. Ajută la normalizarea activităţii inimii. Aşa se explică şi scăderea tensiunii arteriale, întrucât o acţiune hipotensivă în sine nu a fost dovedită. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zona cerebrală. Dă rezultate bune şi în tulburări de ritm cardiac.  

Recomandări: insomnii, tulburări cardiace cu substrat nervos, stări de nelinişte, hipertensiune arterială, angoasă, nervozitate, bufeuri, edeme, calculi renali, oboseală, angină pectorală, afecţiuni aortice, stări de iritabilitate, insuficienţă coronariană (cardiopatie ischemică), aritmii cardiace. În scleroza coronariană se recomandă în cure de lungă durată, având în vedere potenţialul regenerator şi lipsa sa de toxicitate.

Mod de preparare şi administrare: 

a) Infuzie: O linguriţă de plantă se opăreşte cu 250 ml apă clocotită. Se lasă 20-30 de minute acoperit, şi se strecoară. Se beau 2-3 căni pe zi, dintre care ultima înainte de culcare, pentru a dobândi un somn liniştit. 

b) Pulvis: Se macină fin produsul prin maşina de cafea şi se ia câte o jumătate de linguriţă, de 2-3 ori/zi. 

Prezentare: pungi de 50 g 

Păstrare: la temperatura camerei, în locuri ferite de umiditate excesivă şi de lumină solară

  • Cele mai noi
  • Populare