CEAI PELIN 50 GR

04932
560 Lei
Stoc epuizat
Puncte fidelitate: 1 puncte
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorFares Cod bare5941141001523
CEAI PELIN 50 GR, Fares (5941141001523)

BENEFICII

Pelinul a fost cunoscut încă din Antichitate, de pe vremea vechilor egipteni. Potrivit lui Pliniu cel Bătrân (sec. I d.Hr.), preoţii zeiţei Isis purtau ramuri de pelin la ceremonii, numele său secret fiind "inima vulturului". Dioscorides (sec. I d.Hr.) l-a numit somi, dar cu numele de saam era deja prezent în renumitul Papyrus Ebers acum mai bine de 3500 de ani (1600 î.Hr.). În Tracia era preparat sub forma unui vin considerat foarte sănătos. De-a lungul vremii a primit şi recunoaşterea medicilor, numeroasele sale proprietăţi benefice fiind consemnate în tratate de specialitate.

Arii de acțiune: Digestie optimă | Paraziți intestinali | Vezică biliară

Pelinul „a fost folosit cu succes pentru expulzarea paraziţilor intestinali […] este un stimulent tonic, îmbunătăţeşte apetitul, este util în stări atonice ale tractului gastro-intestinal, precum dispepsia atonică […].”

Harvey Wickes Felter, King’s American Dispensatory, 1898

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate netă: 50 g

Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient

INGREDIENTE:

Partea superioară a plantei Artemisia absinthium L., fam. Asteraceae, care conţine ulei esenţial în care predomină thujona; substanţe amare; flavone; fitosteroli; tanin; acizi organici.

ADMINISTRARE:

Se beau 2 căni cu ceai pe zi, înainte de masă.

Durata curei: 2 săptămâni. Se poate repeta după o pauză de o lună.

A nu se depăşi doza şi perioada de administrare recomandate.

Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Atenţionări: Nu este indicat în gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, epilepsie şi în caz de hipersensibilitate la această plantă.

Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

  • Cele mai noi
  • Populare