Ceai Prostata, 50g

02851
750 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorSpringmarkt Cod bare6424842000105
Ceai Prostata, 50g, Springmarkt (6424842000105)

Ceaiul Prostata, de la Springmarkt 100% natural este altcătuit din ingrediente special alese, cum ar fi partea aeriana a plantei de ghimpe, partea aeriană a plantei de pufulită-cu-flori-mici, rădăcină de brusture, partea aeriană a plantei de echinacea, frunze de pătlagină, flori de trifoi-rosu, rizomi de ghimbir si scoartă de scortisoară. 

Planta de ghimpe contribuie la sustinerea functionării normale a prostatei, sustinerea functiei tiroidei, ameliorarea diurezei, eliminarea nisipului urinar si eliminarea lichidelor în exces retinute în corp. Actionează ca antiinflamator al prostatei, cicatrizant, diuretic si antiseptic urinar.

Planta Pufulita cu flori mici contribuie la mentinerea sănătătii prostatei, la functionarea normală a sistemului urinar si ajută la ameliorarea diurezei.

Mod de utilizare

Sublingual: - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.

Macerat la rece: - se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200 ml de apa, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Infuzie: - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

A se consuma, de preferintă, înainte de sfarsitul lunii inscriptionata pe ambalaj.

Cantitate neta: 50g de produs

  • Populare
  • Reduceri
  • Cele mai noi