Ceai Scai Vanat 50g

00142
950 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 1 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
ProducătorSpringmarkt Cod bare6424842007401
Ceai Scai Vanat 50g, Springmarkt (6424842007401)

Ceaiul de Scai Vanat 100 % natural creat dintr-o planta cu un valoros efect antiinflamator si antiseptic. Consumat chiar de la inceputul disconfortului, ceaiul de scai-vanat contribuie la fluidificarea secretiilor bronsice si, in acest fel, la expectorarea acestora. Ceaiul trebuie infuzat timp de 10 minute, iar persoanele sacaite de tuse trebuie sa bea cate doua cani de ceai pe zi, amestecat cu propolis si indulcit cu miere.

Ceaiul are un efect calmant local.

Ceaiul de scai-vanat are actiune eficienta si in cazul afectiunilor cailor respiratorii, deoarece este si expectorant si calmant local. In caz de bronsita si de tuse convulsiva, decoctul de scai-vanat fluidizeaza secretia bronsica si, de aceea, este recomandat in tratamentul acestor afectiuni cauzate de raceala.

Combate retentia urinara. Persoanelor care se confrunta cu o retentie urinara, specialistii le recomanda sa urmeze o cura cu ceai-vanat, ceai care ajuta la detoxifierea organismului. In acest caz, zilnic se consuma cate 3 ceaiuri, un interval de cel putin 30 de zile.  

In uz extern, planta trateaza cu succes eczemele copiilor

Pentru uz extern, cercetarile specialistilor au descoperit ca plante este benefica in tratamentul eczemelor la copii. In astfel de afectiuni se prepara un decocot concentrat din 2 linguri de planta maruntita la o cana de apa. Dupa ce apa incepe sa clocoteasca, se adauga planta si se lasa sa fiarba timp de 5 minute. Se folosesc comprese care, inmuiate in decoct, se aplica pe zona cu eczema, unde se mentin zilnic timp de 30 de minute.

  • Cele mai noi
  • Populare