CHOLESTADYN 40CPS

05813
3960 Lei
în stoc
Puncte fidelitate: 4 puncte
+
Adaugă la Favorite
Distribuiți
.
Livrare
Avantaje
Categorii
ProducătorFarma Class Cod bare6424100000809
CHOLESTADYN 40CPS, Farma Class (6424100000809)

Cholestadyn new FORMULA 40CPS

Cholestadyn new formula este o sursa naturala de compusi vegetali ce sustin functionarea organismului prin scaderea eficienta a nivelului crescut de colesterol.
Maslinul si orezul rosu ajuta la metabolismul lipidelor si al colesterolului; contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol.
Orezul rosu reprezinta o fractie fermentata de drojdie. Este denumita Monascus purpureus si este utilizata in medicina asiatica de secole. Aceasta drojdie contine un numar de compusi denumiti monacolini. Monacolinii pot impiedica producerea de colesterol prin inhibarea enzimei HMG-CoA reductaza care produce colesterolul LDL''rau''.
Extractul din Cactus are caracter lipofil, este un agent de captare a grasimii si ajuta la scaderea in greutate, avand totodata si efect drenant. 
Extractul din Cactus contine fibre ce reduc absorbtia grasimilor si zaharurilor, este considerat un agent important ce sustine greutate corporala normala, are efect pozitiv si semnificativ in mentinerea nivelului normal al glicemiei.
Semintele de in sunt o sursa importanta de acizi grasi omega 3 si fibre, ce contribuie la scaderea colesterolului; aduc un aport de compusi esentiali functionarii organismului, contin vitamine si minerale.
 
Cholestadyn new formula sustine rezistenta fiziologica a organismului in conditii de mediu severe. Sustine functionarea tractului intestinal. Contine antioxidanti care pot proteja de radicalii liberi in cazul aportului insufficient de nutrienti.
 
Recomandari: ajuta la scaderea nivelului ridicat de colesterol

Mod de utilizare: 1 cps x 3/zi, consumate dimineata, la pranz si seara.

  • Cele mai noi
  • Populare