Ferment probiotic pentru chefir BIO (LACTO PRO) 15g
- Recenzii
Nici o postare găsită
3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de chefir
Foarte activ si plin de viata.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza) si lapte de soia.
Beneficii:
- Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
- Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
- Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
- Bautura de chefir 100% preparata natural.
- Chefirul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Ingrediente: maltodextrina* (95%), tulpini de specii Lactococcus lactis, Leuconostoc, Streptococcus Thermophilus, Kluyveromyces marxianus si probiotic LA-5®
Timp de maturare: 24 de ore la aproximativ 22-28 ° C
Mod de preparare: adaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 22-28 grade Celsius. Puteti re-utiliza de inca 4 ori chefirul. In primele 3 zile, din chefirul facut, puteti lua 150ml si pune intr-un litru de lapte, reluati procesul.
Informatii nutritionale / per 100g produs uscat:
- Energie kJ (kcal) 1620 kJ, 380 kcal
- grasime 0g / din care acizi grasi saturati 0g
- carbohidrati 95g / din care zahar 2,5g
- proteine <0,01g
- sare 0g
Fabricat in Germania
Produs certificat bio