HAPPY VIBE 60 CPS
- Recenzii
- Catalog Produse Herbagetica
Nici o postare găsită
Crește rezistența la stres, normalizează activitatea emoțională, calmant, tonic psihic. Happy Vibe a fost conceput pornind de la o serie de plante folosite de milenii în medicina populară românească, pentru combaterea diverselor tulburărilor psiho-emoţionale.
Contribuie la:
- micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină
- reducerea tulburărilor emoţionale manifestate prin:
- anxietate, iritabilitate, oboseală
- greaţă, apetit alimentar oscilant, tulburări de tranzit intestinal, dispepsie
- palpitaţii, tahicardie, migrene
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
- îmbunătăţirea unor calităţi cognitive, cum ar fi atenţia şi capacitatea de concentrare
- creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres
- îmbunătăţirea calităţii somnului
Adjuvant în:
- boli somatice care apar sau se agravează pe fondul tulburărilor emoţionale
- depresie
- anxietate, sindrom anxios-depresiv
- atacuri de panică
- tulburări de somn pe fond anxios
- instabilitate emoţională
- stres
- tulburări compulsive
- iritabilitate psihică
În tradiţia străveche, toate gândurile şi trăirile negative erau alungate cu ajutorul acestor plante. Odinioară, plantele erau consumate constant, pentru prevenirea şi chiar pentru combaterea unor tulburări psiho-emoţionale.
Sunătoarea
Din punct de vedere farmacodinamic, planta de Sunătoare, administrată mai ales ca şi extract, este considerată în prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.
Sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare emoțională la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rând, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare.
Passiflora este unul dintre cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise liniștite, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.
Busuiocul Conform observaţiilor clinice, busuiocul este un stimulent al atenţiei, induce stări de tonus psihic şi mental, normalizează apetitul, asupra unora dintre pacienţi are chiar darul de a induce stări de bună dispoziţie şi uşoară euforie. Eugenolul, compusul chimic care asigură aroma busuiocului, ajută la combaterea stresului şi sporeşte claritatea mentală.
Isopul este una dintre plantele biblice. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negative şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutând la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.
Angelica mai este cunoscută şi ca “planta celor 7 îngeri. Din punct de vedere al acţiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ.
Peliniţa este o plantă înrudită cu Pelinul şi cu Lemnul Domnului. Cercetările medicale au demonstrat că Peliniţa este un tonic nervos şi energizant, ce combate stările astenice. Poate înlătura unele forme de depresie, inducând o stare de bună dispoziție.
Odoleanul Studiile clinice arată că această plantă este un puternic anxiolitic, îmbunătăţeşte somnul, reduce excitabilitatea psihică. Acţiunea anxiolitică se datorează faptului că inhibă impulsurile nervoase şi împiedică mesajele legate de stres să ajungă la creier.
Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 5972/23.09.2011.
Administrare | 1 capsulă | de 3 ori pe zi |