Lapte vegetal Bio de ovăz cu calciu
- Recenzii
Nici o postare găsită
Alternativă la lapte, fără colesterol, fără lactoză, 100% vegetal, fără adaos de zahăr.
Ingrediente Bio: apă, ovăz* (14%), ulei de floarea soarelui* și ulei de șofrănel* (presate la rece), alge marine (lithothamnion calcareum - 0,4%), sare de mare.
Fără zahăr adăugat
Informații nutriționale / 100 g: Energie: 189 KJ / 45 kal; Proteine: 1,0 g; Carbohidrați: 6,80 g, Lipide: 1,50 g, Fibre: 1,60 g, Calciu: 120 mg.
Recomandare: Se agită bine înainte de fiecare utilizare, după deschidere se păstrează la rece și se consumă în maxim 3-4 zile.
Acest produs este obținut din agricultură ecologică controlată.
Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc.
Ovăzul are un conținut mai mare de fibre decât orice altă cereală, ceea ce înseamnă că acesta ne pune la dispoziție numeroase beneficii, printre care se numără scăderea tensiunii arteriale, ameliorarea problemelor digestive, slăbit.
Laptele de ovăz este deseori folosit pentru a curăța pereții intestinelor de toxine și a detoxifia fluxul sanguin, dar și pentru a preveni sau vindeca numeroase afecțiuni și a promova sănătatea generală a organismului nostru - în mod special în ceea ce privește sistemul digestiv.