MIGDALE 100GR
- Recenzii
Nici o postare găsită
Migdalele crude constituie o gustare hranitoare si o sursa excelenta de fibre si proteine de buna calitate, cat si de acizi grași Omega-3 ce previn complicatiile cardiovasculare si impiedica formarea cheagurilor de sange. Migdalele ajuta la remineralizarea organismului, prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala. Consumate frecvent, aduc numeroase beneficii organismului, avand proprietati probiotice, imbunatatesc digestia, diminueaza numarul bacteriilor nocive din tubul digestiv, accelereaza metabolismul si combat constipația. Ajuta la remineralizarea organismului, prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala.
Ingredient unic: migdale.
Produsul nu provine din culturi modificate genetic.
Beneficiile migdalelor pentru sanatate
Beneficiile consumului de migdale sunt multiple, de aceea acestea se recomanda a fi introduse intr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Iata cele mai importante dintre aceste beneficii:
- Consumul de migdale creste nivelul de energie
- Faciliteaza scaderea in greutate
- Migdalele imbunatatesc aspectul pielii, unghiilor si al parului
- Regleaza tensiunea arteriala
- Consumul de migdale mentine nivelul normal al colesterolului
- Scad riscul de atac de cord
- Amelioreaza diabetul zaharat
- O alimentatie bogata in migdale ajuta la imbunatatirea functiilor cerebrale
- Migdalele previn bolile cardiovasculare si cancerul, au efect alcalin si antioxidant
- Ajuta la imbunatatirea digestiei
- Sunt fructe bogate in acid folic, fiind recomandate mai ales in perioada de sarcina.
- Migdalele sunt gustari recomandate pentru combaterea depresiei, intrucat contin zinc, fier si acizi grasi Omega 3.
Beneficiile laptelui de migdale
Beneficiile laptelui de migdale sunt similare cu ale migdalelor in general, cu diferenta ca vitaminele si mineralele sunt asimilate si mai repede de catre organism, intrucat, pentru a prepara laptele, deja migdalele au fost hidratate si si-au activat proprietatile benefice.
Laptele de migdale este un bun antioxidant, are putine calorii si grasimi, este bogat in vitamine si minerale, de aceea este recomandat pentru diabetici, pentru cei cu intoleranta la lactoza, alergie la gluten sau cazeina.
Contraindicatiile in consumul de migdale
Doza maxima de migdale optima pentru sanatate este de 35-40 de grame pe zi. Depasirea acesteia poate provoca reactii alergice. De fapt, din cauza acestor posibile reactii alergice laptele de migadale nu este indicat sugarilor foarte mici, pentru ca organismul lor este extrem de sensibil. De asemenea, migdalele nu sunt recomandate persoanelor cu probleme de tiroida.
Diete cu migdale
O migdala cruda are in jur de 7 calorii, de aceea cateva migdale reprezinta o buna gustare intr-o dieta intrucat, pe langa faptul ca nu aduc in organism multe calorii, ele sunt bogate in fibre alimentare care imbunatatesc digestia si proteine cu rol in arderea grasimilor. Un pahar de lapte de migdale simplu, fara adaos de zahar sau miere, are in jur de 60 de calorii si nu contine grasimi si colesterol.
Dietele cu migdale sunt minunate pentru silueta ta si iata de ce:
- imbunatatesc digestia gratie continutului de fibre
- favorizeaza topirea grasimilor prin prezenta proteinelor
- migdalele sunt satioase, dar nu au multe calorii si deloc grasimi
- au un indice glicemic scazut, insemnand ca iti vor mentine nivelul de zahar din sange la o limita normala.