Schemă de tratament natural pentru DURERI ÎN GÂT

21/03/2023

Nouă ne pasă de oameni și știm că de la natură am plecat și tot la natură ne întoarcem.

Ai gâtul inflamat sau iritat și simți dificultăți la înghițire?

Îți venim în ajutor cu soluții naturale și de încredere, care calmează durerea și reduc inflamația faringelui.


DURERI ÎN GÂT

Plantusin, R60, spray pentru gât 

Plantusin pentru gât, R13, comprimate de supt

Pentru durerea și iritația în gât există tratamente naturale care au la bază combinații complexe de plante medicinale și uleiuri esențiale. Află care sunt plantele care te ajută dacă ai dureri în gât:

Glicirizina din lemnul dulce ameliorează durerea prin scăderea inflamaţiei. Este deosebit de utilă în durerile de gât, având totodată şi o acţiune emolientă.

Salvia are efect antiinflamator și antiseptic fiind un remediu eficient în caz de răgușeală, și inflamații ale gurii și gâtului.

Rădăcină de nalbă este foarte bogată în mucilagii, ce formează o peliculă protectoare la nivelul mucoasei gâtului, calmantă în caz de iritații și durere în gât.

Grindelia prin conținutul ridicat de rășină are actiune antiinflamatoare, antibacteriană, antispastică. Este eficientă contra durerilor de gât și a tusei iritative asociate acestora.

Frunzele de plămânărică prin mucilagii exercită un efect calmant-balsamic asupra gâtului, iar prin salicilați reduc inflamațiile și durerea faringiană.

Uleiurile esențiale de eucalipt, mesteacăn galben, coada șoricelului, mentă și cuișoare conferă un puternic efect antialgic și antiinflamator care se face simțit imediat în cazul durerilor în gât.

Uleiurile esențiale de cimbru şi coada şoricelului au acțiune dezinfectantă și antiinflamatoare pentru gât, faringe şi corzile vocale; reduc durerea și disconfortul la înghițire.

Propolisul este binecunoscut pentru prorietățile sale antiinflamatoare, antibacteriene, antivirale, calmante ale durerii, fiind util în formulele contra durerilor și infecțiilor gâtului.

De ce să alegi produsele noastre contra durerilor în gât?
Cât de eficiente sunt?
Cum și de ce să asociezi produsele?

Durerea în gât poate apare ca simptom în cadrul infecțiilor respiratorii, sau se poate datora unor factori neinfecțioși: ai băut prea rece, ai mâncat înghețată, ai stat în bătaia aerului condiționat sau ți-ai suprasolicitat vocea. Fares îți oferă posibilitatea de a te trata natural, în toate aceste situații, cu ajutorul preparatelor din plante medicinale.

De ce sa alegi tratamentul nostru?

 • Oferim remedii din plante medicinale și uleiuri esențiale sub formă de comprimate de supt și spray, pentru combaterea durerii în gât;
 • Produsele conțin ingrediente active 100% naturale;
 • Eficiența produselor a fost dovedită clinic în colaborare cu medici de familie, ORL și pneumologi;
 • Constituie o alternativă naturală pentru persoanele care doresc să evite efectele adverse ale medicației de sinteză.

Dacă te confrunți cu dureri în gât îți recomandăm PLANTUSIN R60, spray pentru gât și PLANTUSIN PENTRU GÂT R13, comprimate de supt.

PLANTUSIN spray pentru gât este un preparat antiinflamator şi antialgic natural, pentru combaterea durerilor de gât și a răgușelii din virozele respiratorii, faringite, rinofaringite, amigdalită, laringită. Nu conține alcool, conservanti, coloranți sau arome. Poate fi utilizat atât de adulti cât și de copii cu vârsta mai mare de 3 ani.

 • Rezultatele clinice: Instalarea efectului terapeutic s-a constatat după primele minute de la utilizarea produsului.
 • Eficiență a fost de peste 92% după 6 zile de administrare. Dificultatea la înghițire a dispărut în 96,4% din cazuri; congestia faringiană a dispărut în 93,3% din cazuri; durerea în gât a dispărut în 92,3% cazuri.
 • Produsul a fost bine tolerat și nu a produs reacții adverse.

PLANTUSIN PENTRU GÂT comprimate de supt, conţine extract de plante, tinctură de propolis şi un amestec de uleiuri esenţiale cu efect antialgic, antiinflamator, antibacterian, antiviral şi decongestionant la nivelul faringelui şi al căilor respiratorii.

 • Rezultatele clinice: evaluarea eficienței terapeutice a fost realizată de medici specialiști ORL. În urma administrării PLANTUSIN PENTRU GÂT comprimate s-a constatat:
  • - dispariția durerii și a dificultății la înghițire la 68% cazuri și ameliorarea semnificativă a acesteia la ceilalți 32%;
  • - dispariția eritemului faringo-amigdalian (roșu în gât) la 64% cazuri și ameliorarea semnificativă la ceilalți 36%;
 • PLANTUSIN PENTRU GÂT comprimate nu a prezentat reacții adverse sau efecte secundare. S-a dovedit a fi un produs eficient pentru reducerea durerii în gât chiar de la primele administrări